Antena Căutare

Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena. Iubirea lor este de neclintit

Iubirea dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, este de neclintit. Prima doamnă a Ucrainei a scris recent un mesaj emoționant pentru unul dintre cei mai urmăriți oamenii ai lumii în aceste momente.

Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena. Iubirea lor este de neclintit Galerie
Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena | Getty Images

"Sunt sigură că mă privești în această imagine. Pentru că te uiți mereu la mine așa. Mi-aș dori ca fiecare femeie să aibă astfel de trăiri. Doar cei care iubesc cu adevărat arată așa. Întotdeauna simt dragostea ta. Atâta timp cât arăți așa, nu mi-e frică de nimic. Încă mai avem lucruri în față. Deci ai grijă de tine. Trebuie să realizăm tot ce visăm împreună. La mulți ani dragostea mea! Promit să mă uit înapoi la tine. Pur si simplu. Mereu!"

Aceste cuvinte sincere au fost scrise de Olena Zelenska pe 25 ianuarie pentru a descrie o fotografie alb-negru cu soțul ei de 18 ani, președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, postată pe Instagram de ziua lui.

Cu toate acestea, doar 30 de zile mai târziu, Rusia a invadat Ucraina. Acum, ochii lumii sunt ațintiți asupra acestui cuplu incredibil, care ne-a umilit pe toți cu hotărârea, patriotismul și curajul lor - și ne-au atras în povestea lor epică de dragoste, care durează de 27 de ani.

Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena

Cei doi și-au declarat mereu dragostea pe rețelele sociale. Într-o postare din ianuarie 2020, Olena descrie un „bărbat adevărat” care i-a dat „fluturi” și a făcut-o completă; i-a oferit o iubire a cărei prezență a simțit-o chiar și când erau despărțiți și ale cărei vise comune au distrus orice frică. "Sigur. Confortabil. Niciodată calm, dar întotdeauna interesant. Așa te simți când un bărbat adevărat este lângă tine. Cel pe care te poți baza în orice".

De ziua ei, în februarie anul trecut, Volodymyr a scris despre Olena: „Îmi place felul în care gândești. Vă mulțumesc că sunteți acolo. Pentru adevăr, pentru ochi, pentru glume. Pentru cine nu aș fi devenit fără tine. Multumesc pentru tot."

Limbajul trupului lor este greu de descris în cuvinte. Mai multe fotografii de pe profilul de Instagram al Olenei îi arată pe cei doi unul lângă altul, radianți, ținându-se de mână.

Arată indestructibil. Și au nevoie unul de celălalt acum mai mult ca niciodată. Forțată să se ascundă, schimbând costumele și discursurile cu sunetul sirenelor de raid aerian, Olena știe că, la fel ca bărbatul pe care îl iubește, este „ținta morții” lui Vladimir Putin.

Cu toate acestea, ea are un curaj uimitoar, refuzând să fugă din țară cu copiii cuplului. La doar câteva ore după ce rușii au atacat pentru prima dată Ucraina în urmă cu două săptămâni, Olena, în vârstă de 44 de ani, a scris pe Instagram: "Nu voi avea panică și lacrimi. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei se uită la mine. Voi fi lângă ei. Și lângă soțul meu. Si cu tine."

Interviuri puțin citite de-a lungul anilor în presa ucraineană găsite de DailyMail dezvăluie o poveste de dragoste și mai convingătoare decât cea pe care Olena a trasat-o online.

Ce diferență de vârstă e între cei doi

Cu doar 12 zile mai tânără decât Volodymyr, Olena, ca și soțul ei, a fost crescută în fostul oraș minier ruinat Kryvyi Rih din centrul Ucrainei. Deși au mers la aceeași școală, cei doi nu s-au văzut prea des: "Abia în ultima noastră zi de școală ne-am intersectat privirile", a dezvăluit el despre sentimentele sale pentru ea.

Olena a continuat să studieze arhitectura, în timp ce Volodymyr a studiat Dreptul la Universitatea Națională Kryvyi Rih.

Fiind student proaspăt înscris în 1995, a dat peste Olena pe stradă și a cerut să-i împrumute un material video pe care ea îl purta asupra sa. În ciuda faptului că a vizionat filmul de opt ori înainte pentru a avea o scuză și a-i cere numărul de telefon, s-a folosit de acest detaliu doar ca să o mai vadă din nou. Romantismul a înflorit, Volodymyr descriind felul în care „s-a îndrăgostit profund, irevocabil”.

Dorind carieră în comedie, în 1997 a creat o companie de producție, Kvartal 95, recrutând-o pe Olena ca scriitoare. Scopul ei a devenit să-și bată joc de clasa politică, ridiculizează corupția în Ucraina, iar cuplul și-a petrecut ultimul an la universitate creând scenarii împreună.

Kvartal 95 a crescut rapid, adunând sute de prieteni și colegi. După ce a călătorit prin Ucraina și alte foste țări sovietice pentru a cânta, cuplul s-a căsătorit în septembrie 2003.

Fiica lor, acum în vârstă de 17 ani, s-a născut în iulie anul următor, iar cuplul s-a mutat în capitală, la Kiev.

În această perioadă, Volodymyr a început să joace în seriale TV. Pe măsură ce cariera lui înflorea, Olena a făcut un pas în spate.

Dincolo de sacrificiul acesta, între timp, se afla un sentiment din ce în ce mai mare de neliniște față de suferința ucrainenilor. Odată cu numirea miliardarului Petro Poroșenko ca președinte în 2014, ea spune că țara a devenit mai autoritară, adăugând: „Atunci am decis să facem ceva pentru a ne salva democrația.

„Când canalele de televiziune au căzut sub controlul conducerii, ne-am dat seama că dacă nu acționăm, vom ajunge în aceeași situație ca Rusia”.

Amândoi au fost devastați când separatiștii susținuți de ruși au început războiul pentru a anexa peninsula Crimeea în acel an - la un an după nașterea fiului lor, acum în vârstă de nouă ani.

Din 2015, Volodymyr a jucat în serialul TV Servant Of The People, în care l-a interpretat pe Holoborodko, un profesor de istorie ales în mod neașteptat președinte după ce o dezvăluire video a devenit virală. Atât Poroșenko, cât și Putin au fost ținta satirei emisiunii.

Olena a rămas acasă în timp ce Volodymyr a făcut spectacole pentru soldații din prima linie, spectacole „scrise cu inimă”, dar care totuși au pus viața familiei sale în pericol. După ce o schiță despre liderul cecen Ramzan Kadyrov care a izbucnit în lacrimi a dus la amenințări cu moartea, cuplul a fost nevoit să angajeze pază. În cele din urmă, Olena a renunțat la propria protecție, dar a păstrat bodyguarzii pentru copii.

Cum a ajuns Volodimir Zelenski Președintele Ucrainei

Când, în 2017, Kvartal 95 a creat un partid politic, Servant Of The People, a devenit rapid un adevărat concurent. Olena s-a opus inițial „agresiv” ambiției politice a soțului ei, pentru că „totul s-ar schimba”.

Ea a descoperit că candidează pentru postul de președinte abia după ce a citit pe rețelele de socializare, pentru că „a uitat” să-i spună, dar a adăugat: „Discutam despre asta de mult timp și i-am spus că îl voi susține mereu. ' Fiul lor, pe atunci de șase ani, a fost dezamăgit de noua carieră a tatălui său – „este mai îngrijorat dacă va putea să se joace cu el astăzi” – în timp ce fiica lor era tulburată.

„Nu vrea ca tatăl ei să devină ca acei reprezentanți ai elitei politice pe care îi vede la televizor”, a recunoscut Olena.

Cu toate acestea, când Volodymyr a câștigat alegerile cu o alunecare de teren în mai 2019, schimbarea vieții ei a fost la 180 de grade.

Deodată, ea a fost înconjurată în mod constant de oameni. "Nu am suficient timp cu mine. Acum o baie este singurul meu refugiu".

Deși și-a păstrat cariera de scenaristă, ea știe că a fi Prima Doamnă îi oferă „responsabilități care nu pot fi delegate” și „oportunitatea de a atrage atenția oamenilor asupra unor probleme sociale importante”.

Ea a reformat alimentația în școlile din Ucraina și a făcut campanie împotriva violenței domestice. Ea a ținut un discurs la cel de-al treilea Congres al Femeilor din Ucraina din 2019, unde a susținut sportivii paralimpici și a apărat ferm libertatea de exprimare.

Prietenii cuplului au spus că legătura lor este atât de mare încât se pot înțelege fără să scoată un cuvânt. Cu toate acestea, în ciuda postărilor ei abundente pe rețelele de socializare, ea evită romantismul. Olena a condus din față, influența ei e incredibil de puternică în timp ce luptă pentru țară și pentru bărbatul pe care îl iubește.

Ministrul Muncii a vorbit despre șomajul tehnic. Cine sunt cei afectați... Rezultate extrageri Loto 13 martie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x