Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fetele trăiesc?! Poza Luizei Melencu, găsită în bagajele unui român din Italia! Dezvăluire bombă despre legăturile cu Gheorghe Dincă

Cazul crimelor de la Caracal se complică după ce recent a fost făcută o descoperire șocantă! În valiza unui român a fost găsită poza tinerei Luiza Melencu, cea despre care se crede că ar fi fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Cine este bărbatul?

Bărbatul arestat în Italia și poza cu Luiza Melencu

În cursul zilei de miercuri, un român pe nume Nelu din orașul Bologna din Italia a fost arestat pentru deținere de documente false. Omul a declarat că au fost făcute chiar de Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Mai mult, el a mărturisit că deține informații importante despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinerele răpite de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Polițiștii italieni au declarat ulterior faptul că au descoperit în bagajele acestuia aproximativ trei sute de fotografii cu minori, printre acestea fiind și poza tinerei Luiza Melencu. În mod bizar se pare că este vorba despre o fotografie ce nu a mai apărut în spațiul public, până acum!

Fetele trăiesc?! Poza Luizei Melencu, găsită în bagajele unui român din Italia! Dezvăluire bombă despre legăturile cu Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Mai mult decât atât, a mai fost descoperit şi un schimb de mesaje. "Ce preţ vrei pentru Luiza?", asta i-ar fi scris nişte albanezi românului arestat pentru acte false, pentru eliberarea Luizei Melencu. În mesaje a fost, de asemenea, menţionat şi numele Alexandrei Măceşanu.

Cel arestat a declarat oamenilor legii faptul că a fugit din România anul trecut, după ce se pusese o sumă mare de bani pe capul său.

Rok Xavi, jurnalist de investigaţii din Italia, a dezvăluit că Nelu l-a căutat după ce a apărut la TV şi i-a spus că are informaţii preţioase şi probe în privinţa Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

"Pot să spun că Luiza este bine. Asta este ce cred eu", a spus Rok Xavi.

Urmează ca Poliţia din Italia să ia legătura cu oamenii legii din România pentru a colabora în vederea unei presupuse legături dintre acest individ şi cazul crimelor de la Caracal.

Sursa: RTV, spynews.ro

Recomandari