Antena Căutare

Premiera Poliţia Modei, I.A. cu stil sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbători

De Crăciun, Antena Stars a pregătit programe de sărbătoare, ediții speciale ale show-urilor consacrate, precum şi o mulţime de surprize pentru telespectatori.

Premiera Poliţia Modei, I.A. cu stil sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbători Galerie
Premiera Poliţia Modei, I.A. cu stil sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbători

Startul distracţiei este dat încă din ziua de Ajun de către echipa Star Matinal. Artişti de renume le trec pragul lui Nasrin şi lui Dima încă de la primele ore ale dimineţii la Star Matinal, de la ora 8:00.

Premiera Poliţia Modei, I.A. cu stil sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbători

Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Diana Matei şi Taraful Cleante le dau întâlnire telespectatorilor în dimineaţa de Ajun. Tot atunci, aceştia vor putea urmări interviuri în exclusivitate cu Rita Mureşan, Carmen Tănase, Iulia Albu, Sorin Brotnei şi familia, Adrian Doroftei, Simona Gherghe, Andia.

Nu lipsesc nici delicioasele reţete pregătite de Chef Mino, cozonacul şi friptura, vedetele sezonului. Matinalii încing hore cu foc şi pun în joc cele mai tari momente. În ziua de Crăciun, aceştia petrec în familie, alături de vedete şi de familiile lor: Valentin Sanfira şi Codruţa, Edward Sanda şi Cleopatra, Daniela Gyorfi şi George Tal.

Ştirile de peste zi le vor fi aduse telespectatorilor live de către Mădălina Bălan, la Star Magazine, de la ora 14:00 şi de către Ramona Ilie, la Star News, la ora 17:30, în vreme ce Iulia Albu îi va invita la o ediţie specială a emisiunii I.A. cu stil, care îi va surprinde în casa familiei Vintilă.

Soţii, Maria şi Gigi, care de curând au aniversat 41 de ani de căsnicie, au apelat la echipa emisiunii I.A. cu stil, difuzată în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, pentru o schimbare, însă au primit în schimb ceva ce nu ar fi sperat vreodată, pentru că Iulia Albu a gândit pentru ei un reveal cu totul şi cu totul deosebit.

Cu ajutorul renumitului fotograf Gabriel Hennessey şi cu un concept special gândit de Iulia Albu pentru ediţia specială I.A. cu stil din Ajunul Crăciunului, dorinţa soţilor Vintilă a fost îndeplinită, aşa cum nici nu sperau vreodată. Echipa I.A. cu stil a ales ca schimbarea lor să fie una memorabilă şi sub pretextul înmânării personale a fotografiilor, cei doi soţi au fost invitaţi în centrul Bucureştiului să admire rezultatul şedinţei foto exclusiviste, proiectată pe faţada media a unui complex comercial.

De la ora 19:30, Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu îi întâmpină pe telespectatori la Christmas Report, o ediţie specială, de sărbătoare, cu multe exclusivităţi şi interviuri de suflet, acordate de către invitaţi din diverse domenii. Nu vor lipsi nici momentele muzicale şi nici premiile şi trofeele speciale acordate, ca în fiecare an, de echipa de la Antena Stars.

Seara, de la 22:00, Dan Capatos îşi invită telespectatorii să urmărească o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii Xtra Night Show. Dan Bittman va fi invitatul lui Dan Capatos în seara de Ajun, în vreme ce Loredana va oferi echipei emisiunii un interviu în exclusivitate, în zi de sărbătoare.

Petrecerea continuă în prima şi în a doua zi de Crăciun cu ediţii speciale ale matinalului Star Matinal, de la ora 09:00, în timp ce sâmbătă, de la ora 13:00, Chef Minh Binh le aduce telespectatorilor o ediţie specială Star Chef, din care nu vor lipsi preparatele speciale, de sărbătoare.

De la ora 17:30, Armin Nicoară sărbătoreşte la Chef de viaţă. Armin şi Claudia împreună cu prieteni interpreti şi rude. Alături de cei doi vor fi Petrică Nicoară, Armando Nicoară, Armina, Puiu Codreanu şi mulţi alţii. Şi a doua zi de Crăciun, Armin a organizat o petrecere alături de colegii săi muzicanţi, cu multe momente speciale, pentru telespectatori.

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta deschid oficial sezonul amenzilor în cadrul premierei show-ului Poliţia Modei. Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai.

În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat din domeniu, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”.

În continuare, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea delecta cu un film de colecţie de Crăciun – Echipa de Căţei. Un alt film special de Crăciun le propune telespectatorilor Antena Stars şi pentru 26 decembrie, de la ora 19:30 – Colţ Alb 2 – Mitul Lupului Alb, în vreme ce de la ora 22:00, Andrei Ştefănescu şi Andreea Bănică îi invită pe telespectatori să ghicească vedeta într-o ediţie specială a emisiunii.

Program Antena 1 de Crăciun. Finalele X Factor şi iUmor, concert Ştefan Bănică şi un maraton Singur acasă, printre propu... (P) De ce să cumperi băuturi de sărbători de pe FineStore.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x