Antena Căutare

Apariție spectaculoasă la înmormântarea unui pacient COVID-19. Oamenii au rămas fără cuvinte când l-au văzut: „Să faci ce face preotul!”

„Mare ţi-e grădina, Doamne!”. Aşa am putea rezuma mirarea din jurul unei fotografii cu un preot ce slujeşte îmbrăcat într-un echipament anti-covid şi cu patrafirul deasupra.

De la ironii, la critici dure sau, dimpotrivă, mesaje de susţinere pentru părinte, nimeni nu a rămas indiferent la soluţia ingenioasă a părintelui din Olt.

„Să faci ce face preotul”! Ținuta pe care părintele Alexandru Dumitru a îmbrăcat-o la slujba de înmormântare a unui consătean răpus de COVID a devenit virală pe internet.

Pentru a se proteja de virus, preotul a purtat pe sub patrafir un conbinezon anti-covid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părintele nu îi condamnă pe cei care iau în derâdere boala. Mai degrabă, îi îndeamnă să se mai gândească și să aibă grijă de ei și de ceilalți.

În parohie, credințioii se minunează de noua ținută a preotului, dar îi dau ascultare. Părintele Alexandru Dumitru slujește de 40 de ani.

„Va fi un an dureros pentru toată Europa” Nouriel Roubini, economistul care a prezis criza din 2008, vorbește despre vii... Șef din Poliția Capitalei, fugărit de subalterni pe străzile din București! Bărbatul a fost prins pe un gard al Parcului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x