Scandal după sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Familia criminalului, revoltată că preotul n-a vrut să-i primească sicriul în capelă

 

Trupul neînsuflețit al lui Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în Timiș, în urmă cu aproape două săptămâni, a fost predat familiei pentru înmormântare. Apropiații acestuia au mărturisit, însă, că preotul a refuzat să primească în capelă sicriul cu rămășițele acestuia. 

Citește și: Soția polițistului ucis de Ionel Marcel Lepa, prima reacție publică: ”Tati nu răspunde la telefon!”

Conform Opinia Timișoarei, apropiații lui Marcel Ionel Lepa au mărturisit că preotul care se ocupă de capela de la cimitirul de pe Hezerișului ar fi acceptat ca sicriul să fie depus într-o magazine de lângă capelă, lucru ce i-a revoltat pe oamenii din familia acestuia. 

Pentru că preotul a refuzat cu orice preț să primească trupul neînsuflețit al criminalului polițistului de la Timiș, familia acestuia a decis să mute sicriul la capela din cimitirul de pe strada Făgetului. 

Bărbatul nu va avea, însă, o slujbă de înmormântare normală și nu va fi oficiată în interiorul capelei, întrucât s-a sinucis. 

“Va fi înmormântat cu un serviciu religios redus, așa cum prevăd hotărârile sinodale în cazul sinucigașilor. Nu va fi dus la biserică. De la capela de la cimitirul de pe Făgetului va fi dus la cimitirul de pe Hezerișului, unde familia are locuri de veci. Acolo se va face un mic serviciu religios, după care urmează înhumarea”, a declarat Ioan Cerbu, protopopul Lugojului, potrivit sursei citate. 

Citește și: Cum s-a spânzurat criminalul polițistului din Timiș! Oamenii legii nu l-au putut împiedica: ”Nimeni nu poate sta cu ochii pe el 24 de ore din 24!”

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal, în 2 iunie, în timp ce încerca să îl captureze pe Ionel Marcel Lepa, urmărit naţional şi internaţional. Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

Lepa a fost prins în noaptea de 3 spre 4 iunie, în localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe. Luni dimineață, însă, Lepa s-a sinucis în Penitenciarul Timişoara, fiind găsit spânzurat.facebook whatsapp twitter pinterest