Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Presupusul suspect în cazul Adrianei, fetița găsită moartă în Dâmbovița, un pedofil! Bărbatul a reușit să fugă din țară 

Principalul suspect în cazul uciderii Adrianei Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, care a dispărut de acasă vineri după-amiază, este un cetățean olandez, iar autoritățile spun că au de-a face cu un pedofil. 

Principalul suspect în cazul uciderii Adrianei Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, care a dispărut de acasă vineri după-amiază, este un cetățean olandez, iar autoritățile spun că au de-a face cu un pedofil.

Oamenii legii din România au reușit să ia legătura telefonic cu presupusul asasin, însă acesta este plecat din țară, motiv epntru care aceștia fac demersuri pentru aducerea lui în țară.

Citește și: Adriana, fetița găsită moartă în Dâmbovița, a fost ucisă la 30 de minute de la dispariție: ”La momentul sesizării nu mai era în viață!”

Ba mai mult, oamenii legii din România au reuşit deja să vorbească cu omologii lor olandezi şi au aflat că ar fi vorba despre un pedofil, au mai spus sursele citate.

Citește și: Este oficial! Ce s-a întâmplat cu cetățeanul olandez suspectat că a omorât-o pe Adriana

”Ceea ce vă pot confirma că există un cetăţean străin care se află în acest cerc de suspecţi. Mai mult nu pot spune. Trupul fetiţei prezenta urme de violenţă. Evident că asupra acesteia a fost exercitată o forţă violentă, având în vedere că nu am găsit-o în viaţă. Urmează să stabilim dacă anumite urme de violenţă au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă. În mod cert se va stabili la autopsie care au fost elementele de violenţă care au dus la moartea victimei. S-a făcut examinarea sumară a cadavrului”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, potrivit Adevărul.

Citește și: Momentul în care a fost ucisă Mihaela Adriana, dezvăluit de un prim-procuror! Cum ar fi omorât-o criminalul

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro