Live acum
Prime Time 20:00iUmor

„Sunt nevinovat!” Presupusul ucigaș al lui Emi Pian are dovezi zdrobitoare! Cine l-a omorât, de fapt, pe liderul Duduienilor

Ciprian Napy vrea să să scape de acuzația de omor. Interlopul acuzat că l-a ucis de Emi Pian a dezvăluit că are dovezi zdrobitoare despre cei care l-ar fi omorât, de fapt, pe liderul clanului Duduianu.

„Sunt nevinovat!” Presupusul ucigaș al lui Emi Pian are dovezi zdrobitoare! Cine l-a omorât, de fapt, pe liderul Duduienilor

Ciprian Napy, presupusul ucigaș al interlopului Emi Pian, vrea libertate. Membru al clanului Rinu, tânărul va contesta, marți, măsura arestului preventiv.

Principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu va fi audiat prin videoconferință. Avocații săi vor cere înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Napy sau, așa cum este trecut în buletin, Richard Emanuel Gheorghe, susține că are probe ce vor dovedi că nu de la el a pornit scandalul în care Emi Pian a fost ucis, susținându-și, în continuare, nevinovăția, scrie Antena 3.

A fost Emi Pian asasinat la comandă?

Fratele și fiul lui Emi Pian au povestit cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp.

Chiar fratele liderului ucis spune că a fost atacat de un membru al clanului Rinu în urmă cu trei ani. Familia Duduianu jură că nu vrea răzbunare însă cere autorităților să facă dreptate.

Fratele lui Emi Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte, acum trei ani, după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă.

Public, familia cere ca Poliția să facă dreptate

Familia Duduianu susține că nu vrea răzbunare și cere autorităților române să facă dreptate.

„Poliția să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a mai spus fiul lui Emi Pian.

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

Recomandari