Căutare Live

Ce prețuri au găsit turiștii români în Grecia. Avertismentele lor despre tarifele aplicate pentru cei ce plănuiesc vacanță acolo

Turiștii care au ales să petreacă 1 mai în Grecia au avut parte de experiențe noi cu prețuri pe măsură, dar s-au bucurat de regăsirea acelorași locuri frumoase și oameni ospitalieri.Însă au avertizat o mărire a prețurilor.

Vacanțele pe tărâm grecesc sunt la căutare și în acest an iar prețurile nu sunt cu mult crescute

Shutterstock

Mulți dintre români au ales să petreacă ziua de 1 mai pe teritoriul elen iar unii dintre ei au preferat să-și organizeze un mini concediu, cu această ocazie.

Potrivit Adevărul, unul dintre mulții români care au ales Grecia a precizat că s-au mărit prețurile, însă creșterea nu este chiar gravă.

Acesta a ales insula Thassos și a povestit, pe platfoma Facebook, cum este situația pe teritoriul elen.

Nota de plată pentru un prânz decent, pentru două persoane costă acum între 30 și 45 de euro

Potrivit informațiilor relatate de către turistul român, oamenii sunt la fel de ospitalieri iar locurile sunt la fel de frumoase însă prețurile au crescut puțin. Acesta a venit cu câteva detalii concrete.

Cei doi ani de pandemie nu au ştirbit cu nimic frumuseţea locurilor şi ospitalitatea localnicilor. Insula se "deschide" cu fiecare zi ce trece.

Citește și:Neatza de Weekend, 23 ianuarie 2022. Top 3 destinații pentru o vacanță de vis în cuplu

Peste tot se deschid obloanele, se face curăţenie şi magazin după magazin îşi deschide porţile. Terasele, unele închise, altele din ce in ce mai pline.

Preţurile au urcat puţin, cam peste tot, ca şi la noi. Ferry 30+ euro un turism şi două persoane pe sens. Berea de la 3.50 a ajuns la 4.50, atât pe plajă cât şi la terasă. Motorina cea mai ieftină 1.95 până pe la 2.10 la BP.

Citește și:Turist în România. Locul de poveste din Valea Verde, Mureș

O masă decentă la restaurant, două porţii, două beri, între 30 si 45 de euro, depinde de locaţie. Din fericire peste tot la fel de gustoasă şi proaspătă. O salată grecească cam 7/8€. Dar până la urmă nici la noi, acum nu mai este ce era anul trecut din perspectiva preţurilor”, a scris acesta.

„Covidul este istorie şi el, dar încă se mai poartă masca, dar la libera alegere, nefiind obligatorie nicăieri.

Ca şi concluzie: Fie că ai 2.000 de euro in buzunar sau ai carne la garniţă, supă la plic sau conserve în bagaje, nu contează.

Gura lumii va face ce ştie ea mai bine. Nu trăieşti pentru nimeni, şi nimeni în locul tău. Ia-ţi familia şi două prosoape. Aruncaţi budigăii de plajă în valize şi via Grecia. Nu ştii ce îţi aduce ziua de mâine. Până atunci mai este ziua de azi şi unde mai pui ca mai este şi frumoasă, a concluzionat acesta.

Elevii vor avea o nouă disciplină la școală. Cum se numește și ce vor studia elevii de liceu... Hepatita misterioasă care a împânzit deja 20 de țări. Avertismentul medicilor pentru părinții de pretutindeni...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x