Antena Căutare

Este oficial! Se dau prime de Paște pentru angajații din România. Cine va primi acești bani

Pentru prima dată în istorie, angajații Complexului Energetic Oltenia(CEO) vor beneficia de prime de Paște, în formă de vouchere de vacanță.

Prime de Paște pentru români! Cine sunt angajații care primesc vouchere de vacanță și prime în valaore de 1.100 și 1.700 de lei

Pentru prima dată în acest an, angajații Complexului Energetic Oltenia(CEO) vor beneficia de prime de Paște, în formă de vouchere de vacanță sau bani.

Aceștia își vor putea revendica voucherele începând cu data de 1 mai, în prezent nefiind stabilit regulamentul pentru împărțirea acestora. De asemenea sunt așteptate informații noi de la Guvern, menite să stabilească termenii exacți ai primelor.

Voucherele cadou de Paște vor fi în valoare de 1.100 de lei și vor putea fi tipărite sau încărcate direct pe cardul angajatului. Potrivit ultimelor informații, angajații care nu doresc aceste vouchere de vacanță, vor avea posibilitatea să aleagă bonuri de masă sau contravaloarea vocherelor în lei. În cazul optării pentru voucherele de vacanță, acestea vor putea fi folosite pe durata unui an întreg.

Totodată, cei 13.000 de mineri și energeticieni vor beneficia și de prime de Paște și de Ziua Meseriei. Cele două, cumulate, vor fi de 1.700 de lei și vor fi acordate sub formă de tichete cadou. De Paște, suma pe care o vor primi va fi de 1.100 de lei și va fi acordată între 15 și 20 aprilie, iar de Ziua Internațională a Muncii va fi de 600 de lei și va fi acordată după 1 mai, potrivit fanatik.ro.

Tot cu ocazia Sfintei Sărbători de Paște, în Brașov se derulează campania „Pentru suflet” prin care sunt oferiți bani pensionarilor. Se încadrează bătrânii cu domiciliul stabil în Braşov, cu vârsta de minim 63 de ani în cazul femeilor şi 65 de ani în cazul bărbaţilor, şi a căror pensie este mai mică sau egală cu 1.000 de lei pe lună, potrivit capital.ro.

Dragostea de frate nu are limite! Un băiețel de 4 ani cu Sindromul Down își îngrijește cu toată dragostea cei 2 frați pa... Atenție, români! Unde s-au găsit droguri pe litoral și ce trebuie să faci dacă vezi un pachet cu cocaină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x