Antena Căutare

Au apărut primele imagini! El este piromanul care a incendiat opt mașini

La patru zile de la incidentul care a îngrozit Capitala, poliţia continuă să îl caute pe piromanul care a incendiat opt mașini în sectorul 1. În cursul zilei de astăzi, polițiștii au făcut publică imaginea cu principalul suspect.  

La patru zile de la incidentul care a îngrozit Capitala, poliţia continuă să îl caute pe piromanul care a incendiat opt mașini în sectorul 1. În cursul zilei de astăzi, polițiștii au făcut publică imaginea cu principalul suspect.

Au fost făcute publice primele imagini cu principalul suspect în cazul incendierilor în serie produse, sâmbătă noapte, în București. Nu mai puțin de opt mașini au fost incendiate și, în mai puțin de o oră, pompierii au avut mai multe intervenţii aproape identice, pe o rază de aproximativ de doi kilometri.

Primul apel a venit de pe strada Gala Galaction. În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar pe strada Petru Rareş, unde alte două maşini ardeau.

Cel de-al treilea incendiu a ars încă două maşini pe strada Nicolae Ionescu. Coincidenţă sau nu, în acelaşi interval orar, la o distanţă de câţiva zeci de metri, a început să ardă şi faţada unui bloc, până la etajul unu.

Veste excelentă, înainte de Sărbători! Bucureștenii primesc ajutoare finaciare, de până la 11.000 de lei. Ce condiții tr... Să te ferească Dumnezeu să te îmbolnăvești! Cât te costă să te internezi într-un spital de stat din România. Te ruinează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x