Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Prima mărturie despre tânăra moartă găsită într-un parc din București: Ce s-a descoperit la fața locului

Bărbatul care a anunțat poliția despre cadavrul tinerei de 31 de ani din parcul Păcii din Capitală a făcut o declarație, exclusv, pentru Antena 3.

Prima mărturie despre tânăra moartă găsită într-un parc din București: Ce s-a descoperit la fața locului

Acesta spune că tânăra era bine îmbrăcată și îngrijită, însă a fost contrariat de poziția nefiească a trupului găsit pe o bancă.

"M-a sesizat un cetățean că este cineva întins pe o bancă. Stătea pe bancă, întinsă pe spătarul băncii. Era îmbrăcată curat, cu geacă, cu o glugă pe cap.", spune martorul.

Lângă trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit un pumn de pastile care au fost duse la expertiză pentru a se stabili dacă există vreo legătură între ele și decesul suspect din parc.

Tânăra de 31 de ani era originară din Botoșani, dar locuia de ceva vreme în Capitală, acestea fiind singurele informații legate de identitatea femeiii. Tânăra a fost descoperită de gardianul din parcul Păcii din sectorul 6 al Capitalei. Acesta a văzut-o, aparent, inconștientă, dar după sosirea polițiștilor s-a constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost dus la INML și urmează c aanchetatorii să afle cauza morții.

CITEȘTE ȘI: Descoperire terifiantă în Capitală! Trupul unei tinere de 31 de ani a fost găsit fără suflare într-un parc din sectorul 6

Recomandari