Antena Căutare

Prima zi de școală 2018. Cine va avea zi liberă pe 10 septembrie

Prima zi de școală 2018 va fi liberă pentru o anumita categorie.

Prima zi de școală 2018. Cine va avea zi liberă pe 10 septembrie
prima zi de scoala 10 septembrie

Prima zi de școală 2018. Deși un proiect de lege din 2017 prevedea posibilitatea ca părinții să fie liberi în prima zi de școală pentru a participa la festivitățile de început de an, acesta a fost respins ulterior de deputați, pe motiv că ar provoca un adevărat haos, având în vedere că și cadrele didactice sunt părinți și, astfel, nu ar mai participa la deschiderea noului an școlar. Cu toate acestea, prima zi de școală 2018 va fi liberă pentru o anumită categorie.

În prima zi de școală 2018, cei care vor beneficia de zi liberă sunt senatorii. Ei au decis, în ședința de plen din 5 septembrie să lucreze în teritoriu, pentru a participa la deschiderea anului școlar.

Structura anului școlar 2018 2019. Câți profesori și învățători sunt în România​

"Este deschiderea anului şcolar, parlamentarii vor fi prezenţi în teritoriu la aceste activităţi. Am convenit în cadrul şedinţei Biroului permanent ca în măsura în care vom avea un număr important de rapoarte primite de la comisiile de specialitate este posibil ca în şedinţa Biroului permanent de marţi să decidem să organizăm o şedinţă de plen şi în cursul zilei de miercuri", a afirmat în plenul Senatului, preşedintele de şedinţă, Adrian Ţuţuianu, citat de Mediafax.

Structura anului școlar 2018 2019. Acte necesare pentru obținerea bursei sociale elevi

Senatorii au votat ca şi vineri să lucreze în teritoriu. Programul a fost adoptat cu unanimitate de voturi.

Deși ani la rând s-a discutat eventualitatea ca părinții să poată beneficia de zi liberă în prima zi de școală a copiilor, acest lucru nu a fost posibil până în prezent.

Sinaxarul zilei de 8 septembrie. Sfânta Maria Mică... Cursuri gratuite la ”Clubul de Excelență” al Fundației Dan Voiculescu - Au început înscrierile pentru noul an educaționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x