Antena Căutare

Prima zi de școală. 4 idei despre ce trebuie să conțină pachetul elevului

Prima zi de scoala din anul scolar 2018-2019.

Prima zi de școală. 4 idei despre ce trebuie să conțină pachetul elevului
prima zi de scoala, pachetul elevului | trome.pe

Prima zi de școală din noul an școlar 2018-2019 este în curs de desfășurare, iar părinții se vor confrunta cu veșnica problemă: pachetul elevului. De cele mai multe ori, aceștia rămân fără inspirație când vine vorba despre ce trebuie să conțină pachetul copilului lor, ținând cont și de faptul că este nevoie de o alimentație echilibrată pentru ca cei mici să fie plini de energie și să poată parcurge cu spor disciplinele școlare.

Pentru că încă din prima zi de școală, pe lângă rechizitele școlare, mâncare este, de asemenea, extrem de importantă, ne-am gândit să vă propunem cinci idei de... pachet, care să întrunească aspectele importante: să fie hrănitoare, rapide, și pe gustul copiilor.

Când pregătești pachetul copilului, trebuie să ai în vedere următoarele:
În primul rând, pachețelul pe care îl pregătești pentru școală copilului tău trebuie să îndeplinească următoarele condiții: terbuie să-i oferi o mâncare care să satisfacă nevoile de creștere ale copilului, dar și să-l stimuleze vizual.

Iată, așadar, 4 idei de pachet pe care să le pui în aplicare

1. Sandviciul

Da, este alegerea clasică și aproape toți părinții optează pentru ea. Se pregăște relativ ușor, se împachetează simplu, copiii o accepte, însă trebuie să avem în vedere un singur aspect: sandviciul trebuie să conțină elemente sănătoase. Așadar, puneți o legumă verde (o foaie de salată, andivă, baby spanac), evitați mezelurile, folosind mai degrabă unt de arahide sau pateu făcut în casă. Folosiți felii de pâine integrală pentru a aduce fibrele în dietă.

2. Fructe proaspete

Sunt întotdeauna o alegere bună, pentru că au vitamine. Nu toate trebuie curățate de coajă, dar trebuie să le spălați foarte bine înainte. Pentru că recreația este atât de scurtă, un măr sau o banană constituie gustarea ideală. Dacă copilul tău nu prea mănâncă fructe, încearcă să tăi bucățile mai mari în forme speciale, care să îl atragă. Pune-le într-o casoletă bine închisă și înfige în fiecare dintre ele câte o scobitoare, în așa fel încât să poată să le ia de acolo fără să le atingă cu mână.

3. Fructe uscate

Și acestea sunt o gustare sănătoasă și pot fi folosite în combinație cu alte tipuri de gustări. Există numeroase alternative: fructe de goji, merișoare, prune, căise, ananas, chipsuri din banane. Se consumă ușor, satisfac nevoia de dulce, aduc energie și aduc organismului foarte multe beneficii.

4. Gustări din cereale

Poți să pui în pachețelul copilului tău biscuiți sau batoane din și cu cereale, pregătite în casă. Folosește forme atrăgătoare atunci când modelezi batoanele, fursecurile sau biscuiții pentru pachețel.

Folosește combinații diferite de fructe, nuci și semințe, miere și fulgi de cereale, ai la dispoziție pe piață o gamă largă. Pentru părinții care nu au timpul necesar să le prepare, ei le pot achiziționa din magazine, însă recomandarea ar fi să studieze atent fiecare etichetă.

Canon de rugăciune 10 septembrie. Sfintele Muceniţe Minodora, Mitrodora şi Nimfodora... Deschiderea anului școlar 2018 2019. Câți elevi sunt în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x