Antena Căutare

Bucureștenii nu vor plăti pentru noxele mașinilor lor. Primăria Capitalei anunță că renunţă la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat marţi că renunţă la vinieta antiupoluare, aşa-numita ”taxă Oxigen”, în faţa unui val uriaş de respingere a unei măsuri luate în toată Europa, acuzând şi declaraţiile politicianiste. ”Cetăţenii resping ideea de restricţie”, a spus ea, după sondajul pe care l-a realizat online. Firea a precizat că face anunţul cu ”sufletul neîmpăcat”, dar ca nu renunţă la alte măsuri antipoluare.

Primarul general Gabriela Firea a precizat că renunţă la vinieta Oxigen, după ”valul uriaş de respingere” pe care l-a constatat după consultarea publică pe care a făcut-o pe Facebook.

”Decizia se va transforma într-o hotărâre CGMB în luna martie. Renunţ la vinieta antipoluare pentru că trebuie să-i ascult pe toţi bucureştenii. Voi veni cu un proiect de anulare, dar nu înseamnă că abandonăm lupta. Ne vom intensifica presiunea legitimă asupra Guvernului pentru centura ocolitoare a Capitalei”, a declarat Firea.

Sursa : news.ro

Aproape 200 de percheziţii în Bucureşti şi în 20 de judeţe în dosare de evaziune fiscală în domeniul comerţului intraco... Greenpeace România consideră eliminarea taxei Oxigen ”un act populist şi complet iresponsabil”: În România, mor anual pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x