Antena Căutare

Primaria muta Bulevardul Unirii. Vezi proiectul!

Primaria Capitalei vrea sa “mute” Bulevardul Unirii, mai exact zona dintre Piata Unirii si Palatul Parlamentului, dedicand-o pietonilor.

"Mutam Bulevardul Unirii de pe centru pe margine. Zona centrala, unde acum circula masinile va deveni pietonala, iar masinile vor circula pe laterale, unde sunt acum trotuarele"


Astfel, zona destinata astazi soferilor va deveni spatiu de promenada pentru pietoni, iar Piata Constitutiei se transforma in spatiu pentru spectacole cu parcare subterana.

Potrivit strategiei propuse de arhitecti "strazile si bulevardele din zona centrala trebuie sa aiba un rol in sustinerea vietii urbane si nu pentru tranzit". Astfel, zona fantanilor arteziene, de la Piata Unirii la Piata Constitutiei va fi transformata in zona strict pietonala.

Piata Constitutiei va fi transformata in spatiu pentru spectacole, cu infrastuctura necesara pentru astfel de functiuni. In plus, sub piata va fi construita o parcare subterana cu 869 de locuri de parcare.

Foto: Intact Images

VIDEO! Un elev de 17 ani s-a sinucis in camera de camin... UPDATE! Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ramane in arest...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x