Antena Căutare

Un primar din România pune condiții romilor care își doresc copii: "Să aibă loc de muncă, o casă și bani pentru creșterea lor"

Primarul unui important oraș din România propune ca romii care vor să facă mai mulți copii să fie serios investigați înainte, să se stabilească dacă au un loc de muncă și bani necesari creșterii și întreținerii celor mici.

Un primar din România pune condiții romilor care își doresc copii: "Să aibă loc de muncă, o casă și bani pentru creșterea lor"
Primarul din Târgu-Mureș | Antena 3

Declaraţii revoltătoare făcute de primarul din Târgu Mureş. Dorin Florea a propus printr-o postare, pe o reţea de socializare, ca cei care vor să aducă pe lume copii să fie anchetaţi serios înainte, pentru a se stabili dacă au un loc de muncă, locuinţe stabile şi banii necesari creşterii şi educării copiilor, scrie Antena 3.

În plus, dacă părinţii nu îndeplinesc criteriile necesare, cei mici să fie preluaţi de stat. Edilul s-a referit explicit la comunitatea romă spunând că, citez '' o să intre frica în ei şi nu o să mai facă copii pentru bani''.

În urma postării lui Dorin Florea, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat.

Anchetă de amploare la Arad, unde 18 copii au ajuns la Urgențe intoxicați. Ministrul Sănătății, revoltat: ”Nimeni nu și-... Adevărul despre majorarea alocațiilor. Copiii vor încasa în plus doar câțiva lei, bani suficienți pentru a cumpăra un si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x