Antena Căutare

Primele cuvinte ale celui care urma să o ceară în căsătorie la Londra: ”Andreea a fost smulsă din vieţile noastre, în modul cel mai crud şi laş!”

Andreea Cristea se afla în vacanță, își sărbătoarea iubitul la Londra, căci era ziua lui de naștere. El, cel care urma să-i facă cea mai frumoasă surpriză: să o ceară în căsătorie. N-a mai apucat! 

Andreea Cristea se afla în vacanță, își sărbătoarea iubitul la Londra, căci era ziua lui de naștere. El, cel care urma să-i facă cea mai frumoasă surpriză: să o ceară în căsătorie. N-a mai apucat!

Andreea Cristea a devenit cea de a cincea victimă a atacului de la 23 martie, în care Khalid Masood a intrat cu o maşină în mulţime pe Podul Westminster şi a înjunghiat mortal un poliţist, după care a fost ucis de poliţie lângă Parlament.

Andreea și iubitul său, Andrei Burnaz, au fost printre victimele tragediei din capitala Marii Britanii. A fost aruncată în Tamisa, de unde salvatorii londonezi au scos-o. A rămas în spital, unde a fost operată. Medicii și familia anunțaseră că Andreea se află în stare stabilă, dar încă gravă.

Mama Andreei mulțumesc, printr-un mesaj postat pe internet, pentru tot sprijinul acordat în aceste clipe dificile.

Joi, însă, familia a anunţat într-un comunicat că a murit. ”După ce a luptat să trăiască timp de peste două săptămâni, iubita şi de neînlocuita noastră Andreea - o fiică, soră şi parteneră minunantă, o prietenă dedicată şi cea mai unică şi iubitoare persoană pe care ţi-o poţi imagina - a fost smulsă cu cruzime din vieţile noastre, în modul cel mai crud şi laş”, au fost cuvintele celor dragi Andreei.

”Ne vom aminti mereu de ea ca de raza noastră de lumină strălucitoare care va continua să strălucească cu putere în inimile noastre”, afirmă familia.

Un pensionar din Arad, bun de plată, şase milenii de acum încolo. Bărbatul s-a ales cu o sumă colosală pentru o datorie... Bombă în cazul morții lui Vasile Turcu! Interviul oferit de milionar cu puțin timp înainte de a deceda REZOLVĂ întreg MI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x