Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu!” Primele declarații ale celui care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Cum a apărut suspectul, după crimă: „A vrut să îmi curețe viața”

Presupusul criminal al interlopului Emi Pian, a dat primele declarații. Ce a spus despre ultimele momente din viața liderului clanului Duduianu.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu!” Primele declarații ale celui care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Cum a apărut Ciprian Napy, după crimă: „A vrut să îmi curețe viața”

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a fost audiat, vineri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cu mască pe față, brațul în ghips și îmbrăcat într-un costum de spital, cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian a dat câteva declarații în fața reporterilor Antena 3.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi curețe viața”, a declarat cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian în timp ce era condus de către polițiști la audieri.

Interlopul Emi Pian, ucis de un rival în timpul unei partide de barbut

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduianu, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

Familia lideruluil clanului Duduianu vorbește despre răzbunare

„Ne-am speriat când am văzut atâta poliție. Nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi, să nu lase lumea să vină să-l vadă. Vrem să putem să stăm la priveghi.

Ne-a șocat câtă poliție a venit. N-a fost scandal, nici n-o să fie cum s-a spus, că ne batem, că ne tăiem, că ne omorâm...Niciodată!

Am plâns, am urlat cu masca la gură! Nu suntem câini, suntem și noi niște oameni. Nu suntem bolnavi, nu cred în așa ceva, că doar avem și noi copii, câte cinci-șase, nepoți și toate alea. Suntem foarte îndurerați.

Poliția trebuie să își facă treaba, nu ne punem contră, dar și ei trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a declarat finul lui Emi Pian, pentru România TV.

Recomandari