Antena Căutare

Primele declaraţii ale medicului Radu Zamfir: "Datorită lui Adrian Iovan suntem în viaţă"

Medicul a fost externat din Spitajul Judeţean Cluj şi a fost adus la Bucureşti, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat detaliile accidentului

Medicul a fost externat din Spitajul Judeţean Cluj şi a fost adus la Bucureşti, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat detaliile accidentului!

"Datorită lui Adrian Iovan suntem în viaţă", au fost cuvintele cu care medicul şi-a început declaraţia. "Am pierdut un motor, am văzut copacii de aproape şi ne-am dat seama că urmează să ne ciocnim. Totul a decurs bine până în momentul în care am întâlnit acel val de ceaţă. După impact am încercat să-i îngrijim pe toţi aşa cum s-a putut în acele momente", a declarat Radu Zamfir.

"Domnul Iovan era prins între fiarele avionului, am încercat să-l scot de acolo, dar nu am reuşit. Pe urmă a devenit inconştient şi nu am mai putut face nimic", a precizat medicul.

Radu Zamfir a fost cel mai uşor rănit dintre cele şapte persoane care se aflau în avion în momentul impactului. Doctorul are 39 de ani şi a absolvit UMF "Carol Davila" în 1998, cu media generală de promovare a anilor de studii 9,63 şi media la examenul de licenţă 10.

Este medic specialist chirurgie generală din octombrie 2006 şi lucrează la Institutul Clinic Fundeni, în Laboratorul de Cercetare Chirurgie.

Mircea Badea, dezlănțuit! Atac dur la adresa autorităților, după accidentul aviatic! Justificat!... EMOȚIONANT! Localnicii au pus o cruce de lemn în locul tragediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x