Antena Căutare

Halucinant! Primele imagini de la teribilul accident în care şase pompieri din Bacău s-au răsturnat cu maşina: ”Tot ce am reușit să facem a fost să...”

Au apărut imaginile de la teribilul accident în care şase pompieri din Bacău s-au răsturnat cu maşina, în timp ce alergau să ajungă la sinistraţi. 

Au apărut imaginile de la teribilul accident în care şase pompieri din Bacău s-au răsturnat cu maşina, în timp ce alergau să ajungă la sinistraţi.

Din cauza drumului acoperit de apă, o şoferiţă a intrat în plin în maşina salvatorilor. Impactul a fost surprins de camera aflată la bordul maşinii de intervenţie. Răniţi, pompierii nu s-au gândit nicio clipă la ei, ci la cei care aveau nevoie de ajutorul lor. Au alergat şi i-au salvat.

”Am observat cum autoturismul se îndreaptă spre noi, tot ce am reuşit să facem a fost să strigăm efectiv unul la celălalt: "Vine spre noi!", a mărturisit Bogdan Minel, unul dintre pompieri.

N-au mai avut ce să facă. Ploua torenţial, iar pe drumul acoperit cu apă maşina condusă de o femeie intră în derapaj. La viteze mari, acvaplanarea face autoturismul imposibil de controlat, spun specialiştii.

Alături de camarazii lui, sublocotententul Bogdan Minel a încercat să ajute victimele din celălalt autoturism. Trei persoane care aveau multiple traumatisme.

Salvatorii erau într-o misiune contracronometru. Încercau să ajungă în localitatea Sănduleni, unde doi oameni au fost surprinşi de viitură. Înainte de accident, pompierii au luat legătura prin staţie cu dispecerul.

Pompierii se vor recupera câteva zile, înainte de a se întorce la serviciu. Femeia care i-a lovit este încă internată, dar starea ei este stabilă.

Primele măsuri luate după moartea lui Călin Farcaș, tânărul care a așteptat doi ani un transplant! Anunțul făcut de mini... Rudele victimelor din accidentul din Ungaria, care a fost transmis LIVE, pe Facebook, ar putea primi despăgubiri record!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x