Antena Căutare

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu băiețelul dispărut la Pecineaga. Părinții speră într-o minune

Au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere, care confirmă că Iulian Alexandru Bițică, băiatul disparut din Pecineaga, județul Constanța, s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecţiilor.

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu băiețelul dispărut la Pecineaga. Părinții speră într-o minune Galerie
Iulian Alexandru Bițică, băiețelul dispărut din Pecineaga, Constanța, alături de mama sa

Au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere, care confirmă că Iulian Alexandru Bițică, băiatul disparut din Pecineaga, județul Constanța, s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecţiilor.

Salvatorii au apelat la scafandri specializaţi în scufundări la mare adâncime, care l-au căutat pe băiețelul de opt câteva ore bune, fără nicio veste, însă.

Rudele copilului se roagă pentru o minune

Sunt mai bine de trei zile de când mama lui Iulian se roagă fără oprire ca fiul ei să fie găsit în viață. Se teme ca băiețelul să nu fi ajuns pe mâna unui răufăcători.

Zeci de pompieri, poliţişti, dar şi voluntari au răscolit zona în care a fost văzut ultima oară Iulian, băiatul de opt ani dispărut sâmbătă seara, în comuna Pecineaga. Potrivit Observator, după dispariţie, băiatul a fost surprins de camerele de montate pe stâlpii de la marginea drumului. Indiciile i-au condus pe polițiști spre ieșirea din localitate.

Echipele de salvatori au adus în ajutor câţiva scafandri antrenaţi în scufundări la mare adâncime. Mai întâi, au scos dintr-un bazin, în care se presupune că ar fi alunecat copilul, peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecţii. Un mediu toxic, în care scafandrii nu pot căuta foarte mult timp.

„Stai pe oliţă, că îţi întorc capul la spate, nespălată nesimțită!”. O mamă din Neamț a ascuns un reportofon la creșa fi... Alegeri prezidențiale 2019. Experiment românesc : Cum puteți frauda votul prin corespondență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x