Căutare Live

Primele imagini din locul unde se află Volodimir Zelenski. Cum arată ascunzătoarea președintelui Ucrainei | VIDEO

Corespondentul 60 Minutes, Scott Pelley, l-a intervievat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski în interiorul unei clădiri guvernamentale din Kiev. Este, se pare, locul care îi servește drept adăpost în aceste vremuri dificile din Ucraina.

Corespondentul 60 Minutes, Scott Pelley, l-a intervievat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski în interiorul unei clădiri guvernamentale din Kiev. Este, se pare, locul care îi servește drept adăpost în aceste vremuri dificile din Ucraina.

Profimediaimages.ro

În imagini se poate vedea că Volodimir Zelenski se află într-o clădire guvernamentală transformată în adăpost.

Aceasta este conectată la energie electrică, însă soldații și personalului lui Zelenski nu folosesc această utilitate pentru a nu trezi suspiciuni. Din acest motiv, jurnaliștii prezenți au lanterne, după cum se poate vedea în imaginile surprinse în ascunzătoarea președintelui.

Citește și: Noul mesaj al lui Zelenski a emoționat o lume întreagă. Cea mai mare cerință pe care Președintele Ucrainei a făcut-o

Imagini din ascunzătoarea lui Volodimir Zelenski

Intrarea în clădire nu este filmată, însă drumul străbătut de Zelenski și jurnaliști este filmat. În videoclip, alături de președintele Ucrainei stau întotdeauna câțiva soldați și holurile imobilului sunt pline de oameni înarmați.

La un moment dat, pe pereți se pot vedea desene și diverse afișe. Întrebat dacă este în siguranță acolo, Volodimir a răspuns: ”Da, sunt în regulă. Trebuie să fie întuneric aici, nu putem aprinde luminile pentru că o bombă poate ajunge aici.”

Citește și: Ce a spus Volodimir Zelenski în Parlamentul României: „Viitorul nostru e împreună”. Ce a cerut președintele Ucrainei

Într-o sală, sunt amenajate câteva paturi din pături și haine, acolo unde se odihnesc soldații. Președintele Zelesnki și oamenii săi locuiesc în acest imobil de 46 de zile.

”Când toată lumea îți zice să fugi, trebuie să te gândești. Înainte de a face ceva, am analizat situația. (...) Am spus familiei că asta e alegerea mea și că nu pot face altceva. Sunt președintele țării mele, oamenilor noștri și chiar dacă nu eram președinte, aș fi stat aici. Familia mea a înțeles și mi-a susținut decizia. A fost decizia de a salva Ucraina de la colaps”, a zis Zelenski.

Care este mesajul lui Volodimir Zelenski pentru întreaga lume

În interviu, Volodimir Zelesnki este întrebat care este mesajul lui și ce ar trebui să înțeleagă întreaga lume.

”Apărăm dreptul la viață. Nu am crezut niciodată că acest drept este atât de costisitor. Aceștia sunt oameni valori. Pentru ca Rusia să nu aleagă ce ar trebui să facem și cum să folosesc drepturile. Acest drept mi-a fost dat de Dumnezeu și de părinții mei", a spus Zelenski.

Președintele Ucrainei a vorbit și despre masacrul de la Bucha și imaginile greu de privit de acolo. El a afirmat că a văzut: „Moarte. Doar moarte”.

Citește și: Volodimir Zelenski, apariție sfășietoare la Premiile Grammy. Ce a cerut liderul ucrainean printr-un videoclip înregistrat

Ce a publicat pe rețelele sociale Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în timp ce fostul ministru este în arest, în ... (P) Ce obstacole poți întâlni când vrei să te formezi într-un domeniu nou...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x