Antena Căutare

Răzvan Ciobanu a murit! Primele informații despre accidentul în care a murit creatorul de modă! Cine a alertat Poliția

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident  rutier, ce s-a produs chiar în a doua zi de Paște. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier, ce s-a produs chiar în a doua zi de Paște.

Potrivit Antena 3, acesta ar fi pierdut controlul mașinii și s-ar fi izbit de un copac.

”Se pare că șoferul se afla singur în autoturism. E vorba despre drumul județean 226. Conducătorul auto ar fi părăsit partea carosabilă unde s-a izbit de mai mulți copaci. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un fermier, care a alertat autoritățile. Va fi dus la IML pentru verificări. Apelul a fost dat ăn jurul orei 7:15. Martorul a declarat că Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform sursei citate.

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, conține 70 de rochii de seară și a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.

Răzvan Ciobanu a locuit doi ani în străinătate, timp în care nu a lansat nicio colecție, dar a lucrat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara.

Răzvan Ciobanu a murit. Polițiștii au descoperit ceva neobișnuit în mașina în care era creatorul de modă!... Val de cutremure în România, în a doua zi de Paște! Două seisme s-au produs în interval de câteva secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x