Antena Căutare

Primele măsuri după caricatura cu Halep, în urma revoltei românilor din Diaspora: "Desenul e de o mojicie dezgustătoare"

Plângere penală pentru caricatura cu Simona Halep ironizată în publicația Charlie Hebdo, după câștigarea trofeului de la Roland Garros, notează Antena 3.

Plângere penală pentru caricatura cu Simona Halep ironizată în publicația Charlie Hebdo, după câștigarea trofeului de la Roland Garros, notează Antena 3.

Potrivit sursei citate, românii din diaspora sunt foarte revoltați și au decis să declanșeze procedurile legale împotriva controversatei publicații franceze. Federația Asociațiațiilor de Români din Europa a pregătit deja documentele.

"Am decis să deschidem un proces împotriva publicației Charlie Hebdo, pe de o parte pentru că și-a permis să se atingă de Simona Halep, iar pe de altă parte pentru ironizarea comunității de români din Franța”, a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE, la Antena 3.

Imagini apocaliptice! 14 judeţe, afectate de ploile abundente. Un cioban şi turma sa au rămas blocaţi în mijlocul apelor... Vremea 18 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni puternice, descărcări electrice, inundații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x