Antena Căutare

Primele semne de vreme rece: 0°C, la Miercurea Ciuc. Vezi prognoza pe trei zile!

Zero grade la Miercurea Ciuc, aceasta a fost temperatura inregistrata luni dimineata. Cu toate acestea insa, meteorologii spun ca saptamana aceasta vom avea parte de vreme frumoasa.


Si luni tara noastra se afla sub influenta aceluiasi camp de presiune ridicata. Prin urmare va fi tot vreme frumoasa, cu cerul mai mult senin in majoritatea regiunilor. Doar pe la munte apar cativa nori, insa sansele sa aduca si vreo picatura de ploaie sunt nule. Vantul abia se simte in cea mai mare parte a tarii si doar prin sud sufla slab, cel mult moderat. Maximele depasesc inca usor mediile climatologice, in aproape toata tara, si se incadreaza intre 20 si 28 de grade.

Si in Bucuresti saptamana incepe cu vreme frumoasa si inca usor mai calda decat in mod normal. Cerul va fi aproape senin, cu doar cativa nori, iar vantul abia daca se apropie de moderat. Temperatura ajunge la amiaza pana la o maxima in jur de 26 de grade. Presiunea atmosferica nu are variatii semnificative de la 761 mm coloana de mercur.

Si la munte este o vreme de toamna blanda, cu mai mult soare decat nori si vant cel mult moderat. Dimineata pe vai si in depresiuni sunt conditii sa apara ceata, insa dupa rasaritul soarelui ea se va retrage. La amiaza termometrele vor arata maxime comparabile cu cele de duminica.

Desi nu mai vorbim despre timp foarte cald la malul marii, vremea buna nu cedeaza inca in fata toamnei. Meteorologii anunta vreme frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin, dupa ce dimineata, izolat, sunt sanse sa apara si ceata. Maixmele vor fi cuprinse intre 20 si 23 de grade, iar apa in apropierea tarmului, nu are mai mult de 21 de grade.

Marti cerul ramane mai mult senin in aproape toata tara. Cei cativa nori care se arata pe la munte nu schimba aspectul vremii. Vantul abia se simte, iar maximele trec de normalele perioadei in toata tara si vorbim despre valori cuprinse intre 21 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 27 de grade in vest si in sud-vest, poate chiar 28 in zona de campie a Banatului. Vremea frumoasa nu ocoleste nici capitala. Cerul va fi curat, vantul slab, iar pana dupa-amiaza in termoetre se aduna 25, 26 de grade.

Miercuri vremea va fi in continuare frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu mult soare si nori putini pe cer. In nordul si in estul tarii in a doua parte a zilei se aduna norii, dar ploi slabe cad izolat, in Carpatii Orientali si in Moldova. Maximele scad usor in nordul Moldovei, unde vor fi 20 de grade, in timp ce in Lunca Dunarii sunt prognozate pana la 27 de grade.

Miercuri bucurestenii au parte de inca o zi cu mult soare si doar cativa nori. Sunt sanse sa fie chiar usor mai cald decat marti, cu o maxima in jur de 27 de grade.

Amenzi de 65.000 de lei la magazinele de vise... Adriean Videanu si alti 12 functionari ar putea sa plateasca Primariei Capitalei 1,3 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x