Antena Căutare

Prinţul Paul Lambrino al României a fost prins la Paris. În ce loc l-au găsit autoritățile și cum a încercat să le păcălească

Prinţul Paul Lambrino, al cărui nume este Al României Paul- Philippe, a fost prins la Paris, a anunțat ministrul de Interne Lucian Bode. Acesta a fost reperat pe stradă și a prezentat un pașaport britanic.

colaj de imagini cu printul paul si printesa lia, sotia lui Galerie
Prinţul Paul, al cărui nume este Al României Paul- Philippe, a fost prins la Paris, a anunțat ministrul de Interne Lucian Bode. Acesta a fost reperat pe stradă și a prezentat un pașaport britanic.

Prinţul Paul, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa şi dat în urmărire în 18 decembrie 2020, a fost prins la Paris.

Unde l-au prins autoritățile din Paris pe Prințul Paul

Prinţul Paul al României a fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

Din partea franceză, în această acţiune au fost implicate Direcţia Generală a Jandarmeriei Naţionale şi Biroul Central de Luptă Împotriva Delincvenţei Itinerante.

Citește și: Cum arată și ce mai face Prințesa Lia. Imagini recente cu soția Prințului Paul

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României În continuare se desfăşoară activităţile procedurale, în vederea predării acestuia, către ţara noastră”, anunţă IGPR.

Reamintim faptul că la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva Prințului Paul, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Pentru ce a fost condamnat Prințul Paul la închisoare

În dosarul Ferma Băneasa, omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benyamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prințul Paul – trei ani și patru luni.

Omul de afaceri Remus Truică a fost acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare a banilor, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită, iar prințul Paul a fost acuzat de cumpărare de influență și spălare a banilor, ambele în formă continuată și complicitate la abuz în serviciu.

Citește și: Prințesa Lia și Prințul Paul, momente de coșmar în vacanță din Veneția! Fiul lor de opt ani a fost operat de urgență: ”I-au pus 60 de copci. Ar fi paralizat!”

Potrivit DNA, acuzațiile reținute în sarcina inculpaților vizează infracțiuni comise în perioada 2006 -2013. Procurorii DNA arătau că prințul Paul i-a promis lui Truică și asociaților acestuia din grupul infracțional o cotă parte importantă, între 50 la sută și 80 la sută, din valoarea bunurilor pe care le revendică în România, iar ulterior le-a transferat acestora bunurile pe măsura obținerii lor, conform Profit.

Ce s-a ales de casa din România a Prințului Paul

Condamnarea lui Paul Lambrino a adus multe probleme familiei autointitulate regală. În timp ce prințul Paul este de negăsit, prințesa Lia a pierdut casa în care locuia cu fiul său, după ce nu ar fi achitat ratele.

Casa lor a fost vândută din cauza datoriilor uriașe la bănci, astfel că ea și Carol Ferdinand au fost nevoiți să se mute la un hotel din București, scria presa mondenă în urmă cu câteva luni.

Rezultate extrageri Loto 26 iunie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și No... Anunț de interes pentru bucureșteni! Controlorii STB renunță la vestele albastre cu inscripția „Control”. Cum pot fi rec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x