Antena Căutare

Procurorul General al Romaniei controleaza DIICOT Galati dupa cazul Boldea

O noua ancheta in sanul Politiei Romane dupa cea desfasurata in cazul Perla: procurorul General al Romaniei a cerut efectuarea unui control la DIICOT Galati dupa cazul Boldea.

Laura Codruta Kovesi cere explicatii pentru perioada 16-22 martie, in cadrul DIICOT, cu privire la fuga deputatului in Turcia. Boldea a plecat din tara de sambata si dupa cinci zile inca nu a fost dat in urmarire internationala.

Desi SRI a sesizat inca din anul 2008 organele in drept si chiar si seful DIICOT a anuntat ca parlamentarul a reusit sa plece din tara din cauza unor scapari legislative Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dispus abia joi emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile.

Conform ultimelor informatii deputatul Mihail Boldea s-ar afla in Egipt, in statiunea Sharm el-Sheikh. Democrat-liberalul a iesit din tara prin vama Giurgiu, via Turcia.

Foto: Intact Images

Peste 5.000 de persoane au protestat la Barlad impotriva exploatarii gazelor de sist... Autorii "Jafului Secolului", condamnati la cate 11 ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x