Antena Căutare

Profesoară din Focșani, acuzată că a bătut cu pumnii un elev, sub privirile îngrozite al mamei acestuia: „Se uita la mine și îmi cerea ajutorul”

O mamă din Focșani acuză o profesoară de limbă engleză că i-a bătut cu pumnii fiul de clasa a cincea. Elevul agresat a ajuns la psiholog din cauza traumei suferite, spune mama sa. 

O mamă din Focșani acuză o profesoară de limbă engleză că i-a bătut cu pumnii fiul de clasa a cincea. Elevul agresat a ajuns la psiholog din cauza traumei suferite, spune mama sa.

Incidentul ar fi avut loc pe holul școlii, chiar în fața sălii în care învață băiatul de clasa a cincea. Profesoara și-ar fi ieșit din fire după ce mama elevului i-ar fi cerut explicații pentru nota pe care i-a dat-o fiului ei la un test.

„Doamna profesoară și-a ieșit din fire și mi-a lovit copilul. Îi ținea lucrarea în mâini și îi zicea că dacă vrea nota zece, îi dă ea zece. Mi l-a lovit, efectiv, cu pumnii în stomac.

În timp ce era lovit, se uita îngrozit la mine și îmi cerea ajutorul, iar eu nu puteam să reacționez. Am rămas blocată din cauza a ceea ce se întâmpla acolo”, a declarat mama copilului.

Directoarea școlii a refuzat să comenteze cazul, deși părinții copilului agresat au făcut plângere la Inspectorat. Un alt profesor recunoaște că a fost demarată o anchetă internă, dar are doar cuvinte de laudă pentru colega acuzată de violență.

sursa: antena3.ro

Apare o nouă evaluare pentru elevii din România! Când va avea loc testarea... Preoți, măicuțe și studenți la Teologie au dat „Picături de viață”. Alătură-te și tu campaniei și stopează criza de sâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x