Antena Căutare

România, lovită de un cutremur mare în următoarea perioadă?! Profeția cumplită a lui Arsenie Boca: ”Bucureștiul va șters de pe hartă!”

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în zona Vrancea, motiv pentru care tot mai multe persoane se întreabă când se va produse un cutremur mare. 

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în zona Vrancea, motiv pentru care tot mai multe persoane se întreabă când se va produse un cutremur mare.

Printre cei care au prezis cutremure s-a numărat și Părintele Arsenie Boca, cunoscut drept duhovnicul românilor. Acesta spunea că Bucureștiul va fi șters de pe harta României.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus Arsenie Boca, părintele care a prezis, de asemenea, și cele două seisme care au lovit România.

Veste URIAȘĂ pentru creștini! Ce s-a întâmplat la mormântul lui Arsenie Boca de la Prislop

Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii 40. Părintele Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

Arsenie Boca, profeția NEȘTIUTĂ despre Crăciun! Creștinii, în pericol! „Ei sug toată puterea...”

Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vaţa de Sus, Hunedoara - d. 28 noiembrie 1989, Mănăstirea Sinaia, Prahova) e considerat una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti. A fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici, stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop. Odată cu instaurarea regimului comunist în anul 1945, Arsenie Boca a intrat în atenţia Securităţii ca opozant al regimului. Până la sfârşitul anilor 1950, stareţul a trecut prin calvarul anchetelor şi al arestărilor. A fost închis la Securitatea din Braşov, apoi dus la Canal. A ajuns în închisoarile Jilava, Timişoara şi Oradea. După eliberarea din temniţele comuniste, Arsenie Boca nu şi-a mai putut relua activitatea de preot. Morântul său de la Mănăstirea Prislop a devenit loc de pelerinaj.

Bacterie mortală, descoperită într-un spital din România! Autoritățile au cerut suspendarea, dar medicii continuă să pri... Părinții sunt șocați! Ce făcea o profesoară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Totul a fost filmat de un alt șofer,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x