Antena Căutare

Meteorologii au făcut anunţul. Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se schimbă radical!

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în weekend-ul 20-22 aprilie. Gata cu vremea urâtă din timpul săptămânii, vine vara! 

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în weekend-ul 20-22 aprilie. Gata cu vremea urâtă din timpul săptămânii, vine vara!

Joi şi vineri vremea va fi normală termic în centrul şi estul teritoriului şi ceva mai caldă în restul ţării. Vântul va creşte în intensificări, dar spre finalul săptămânii putem conta pe multe ore cu soare şi o creştere a temperaturilor, iar duminică, de exemplu, cel puţin în partea de sud a ţării estimăm că vor apărea maximele de vară, adică în jurul a 25 de grade Celsius.

Deşi în perioada următoare ne aşteptăm la o creştere constantă a temperaturilor, şi nu excludem ca în iunie să se înregistreze chiar şi un fenomen de caniculă, deci temperaturi de peste 30 de grade Celsius, nopţile şi dimineţile vor rămâne răcoroase, deci ar trebui să mai luăm o jachetă pe noi.

Haos în sănătate! Ziua în care SE ÎNCHID SPITALELE din România: Mii de pacienți afectați... Sistemul universitar din România se dărâmă din temelii! Studenţii din ţară sunt au intrat de două zile în grevă! Ce nemu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x