Antena Căutare

Mii de oameni au părăsit plajele litoralului românesc! Fenomenul care a băgat turiștii în sperieți: „Nu mai vrem să rămânem!”

Turiștii părăsesc litoralul românesc pe capete. În ultimele zile am asistat la un adevărat exod, exod pricinuit de informațiile care au circulat de ceva vreme: „Nu mai are sens să stăm!”, au spus unii turiști, care nu și-au mai dus la bun sfârșit sejurul programat

Turiștii părăsesc litoralul românesc pe capete. În ultimele zile am asistat la un adevărat exod, exod pricinuit de informațiile care au circulat de ceva vreme: „Nu mai are sens să stăm!”, au spus unii oameni, care nu și-au mai dus la bun sfârșit sejurul programat.

Anunțul rezervat făcut de reprezentanții Administrația Națională de Meteorologie și Hidrologie potrivit căruia finele săptămânii trecute și primele zile din această săptămână ar putea fi afectate de un ciclon, care s-ar deplasa din zona Greciei, acolo unde a făcut un adevărat dezastru.

La jumătatea săptămânii trecute, Elena Mateescu, directorul ANM declara că ”În România, prognoza meteorologică indică un grad de stabilitate atmosferică în special pentru partea de centru, vest și zona de munte a țării noastre în cursul zilei de sâmbătă. Acest sistem frontal cu deplasare spre partea de est, aduce duminică un grad de instabilitate în cea mai mare parte a țării. În funcție de poziționarea nucleului ciclonului vom monitoriza situația, cu siguranță pe parcursul dimineții de sâmbătă dacă modelele își vor păstra din perspectiva structurii și poziționării acestui ciclon în zona țării noastre care să aducă fenome meteorologice severe, vom emite o avertizare generală”.

Speriați de posibilitatea de a avea parte de o vreme rea, turiștii s-au înghesuit să plece din stațiunile litoralului românesc, hotelierii plângându-se de acest lucru.

Culmea, vremea nu a fost foarte neprietenoasă, însă timpul nu a fost nici pe departe unul perfect pentru plajă.

Opt oameni au fost răniţi la pensiune din Fundata, după ce o scară de lemn s-a rupt... Ministerul Culturii a alocat 45.000 de euro pentru dezvoltarea de proiecte privind restaurarea şi revitalizarea monument...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x