Antena Căutare

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile

La zi aniversară, pe 29 noiembrie 2021, românii au ales Antena 1, staţia impunându-se ca lider detaşat de audienţă la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public. Antena 1 a fost urmărită în medie cel puțin un minut de peste 7 milioane de telespectatori unici, la nivelul întregii ţări.

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile Galerie
Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile | Antena 1

Neatza cu Răzvan şi Dani, Observator 12, Mireasa, Râzi cu ROaST de ziua noastră, ediţia specială Chefi la cuţite, dar şi Observator 23 s-au impus ca lider detaşat de audienţă!

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară, pe 29 noiembrie 2021

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregii zile (Whole Day - 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 3.6 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţă.

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţã. Şi în mediul urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor întreaga zi, obţinând un rating mediu de 4 puncte şi 18.7% cota de piaţă.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza. „Eu eram un copil când a început Neatza"

Poziţia secundă a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 3.7 puncte de rating şi 17% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, cei mai mulţi telespectatori alegând sã urmãreascã programele Antenei 1, care a înregistrat astfel, pe Whole Day 4.3 puncte de rating şi 18.4% cota de piaţã.

Aniversarea de 28 de ani a început, ieri, la Antena 1 încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specială a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.8 puncte de rating şi 27.1% cota de piaţã.

„Astăzi este o emisiune festivă pentru că Antena 1 face 28 de ani. Dacă ar fi o ființă vie, noi i-am mâncat 14 ani din viață”, a spus Dani Oțil. „Am stat mai mult la Neatza aproape la fel de mult cât am stat la mama acasă”, a completat Răzvan Simion.

Cu invitaţi unul şi unul, dar şi cele mai importante ştiri ale dimineţii, Observator 12 a fost şi el prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial, jurnalul înregistrând 2.8 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 1.7 puncte de rating şi 15% cota de piaţă.

Distracţia şi voia bună au continuat în casa Mireasa, acolo unde concurenţii, alături de invitaţii speciali Andrei Garici şi Dan Ţuţu, foşti concurenţi iUmor, s-au întrecut în roast-uri, în zi de sărbătoare pentru postul Antena 1.

Emisiunea Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 2.1 puncte de rating şi 16.4% cota de piaţã.

Telespectatorii au rămas alături de Antena 1 pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au spus „Râzi cu ROaST de ziua noastră!”, iar lor li s-au alăturat vedetele Antena 1 care au luat la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Ediţia specială Râzi cu RoaST de ziua noastră! s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor, şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 4.9 puncte de rating şi 25.6% cota de piaţã. Poziţia secundă a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.8 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã.

Citește și: Cum au reacționat Irina Fodor și Chef Cătălin Scărlătescu când au văzut imagini din show-ul Chefi fără limite

Tot aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au trecut la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, într-o ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:23-23:58), o audiență medie de 8.5 puncte de rating și o cotă de piață de 27.5%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 25%.

Citește și: EXCLUSIV. Imagini din emisiunea Stand-Up Revolution, care se va vedea în curând la Antena 1

Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.5 puncte de rating şi 21.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.8 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţã.

Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească ediţia specială Chefi la cuţite, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 7.8 puncte de rating și 18.9% cota de piață.

Ediţiile speciale de sărbătoare continuă la Antena 1 astăzi, de Sfântul Andrei, şi mâine, de Ziua Naţională a României.

Ce fel de simptome au persoanele infectate cu varianta Omicron (sud-africană) a coronavirusului... Au început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6. Ce a declarat Radu Vâlcan, gazda emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x