Antena Căutare

Programul teraselor ar putea fi redus în Capitală și alte județe! Ludovic Orban: "Erau locuri de petrecere" | Video

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, condus de Ludovic Orban, discută sâmbătă, dacă este necesară sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atât despre destinaţii de vacanţă, precum litoralul şi zonele de munte, dar şi Bucureştiul.

Programul teraselor ar putea fi redus în Capitală și alte județe! Ludovic Orban: "Erau locuri de petrecere" | Video
Ludovic Orban

Potrivit unor surse politice, CNSU decide dacă va fi redus programul teraselor în Bucureşti şi în alte judeţe din ţară unde din cauza numărului mare de oameni este greu să respecte condițiile de distanțare socială.

"Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va funcționa pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terase E normal! Nu poți să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23.00 și pentru unii să permiți și pentru alții să nu permiți.

Orban: Închiderea teraselor după 23.00 le va face bine oamenilor

S-ar putea impune închiderea teraselor la ora 23.00 în județele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate a virusului, fiindcă se știe foarte clar că terasele după ora 23.00 se transformă în locuri de petrecere, în locuri în care e foarte greu totuși să impui respectarea regulilor și din cauza asta preferă să luăm această decizie.

De altfel, le va face și bine oamenilor... ", a spus Ludovic Orban.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă o zi cu date record: 36 de morți din cauza coronavirus și 1.225 de cazuri noi în România. Secțiile ATI, tot mai pli... Două comune din judeţul Argeş au intrat în carantină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x