Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O crimă din Capitală scoate la iveală un mister vechi de trei ani! Din casa unde un bărbat a fost ucis în prima zi a anului 2020 a dispărut fără urmă şi o profesoară de muzică

Vecinii se tem că femeia a fost la rândul ei victima unui asasinat. La fel ca în celebrul caz Caracal, spun că au simţit de multe ori miros de ars în zonă. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

După miezul nopţii, un apel la 112 anunţa că un bărbat în vârstă de 64 de ani este mort în propria lui casă din sectorul 4 al Capitalei. Vecinii au ieşit imediat să vadă despre ce este vorba. Însă nu s-a gândit o clipă că anchetatorii au venit pentru bărbat. Ci pentru soţia lui dispărută de mai bine de trei ani.

Femeia a fost profesoară de muzică şi, după moartea primului ei soţ, în casa lor s-a mutat "Colonelul" - aşa cum îl ştiau oamenii pe bărbatul care a murit azi-noapte.

Nimeni nu a anunţat însă oficial dispariţia femeii la poliţie. În lipsa ei, în casă au apărut mai mulţi chiriaşi. Pentru o cameră plăteau între 150 şi 180 de euro.

Aseară, proprietarul casei şi câţiva chiriaşi s-ar fi certat. Trei tineri de 18, 19 şi 20 de ani nu ar mai fi plătit chiria, iar bărbatul le-ar fi reţinut buletinele. De aici până la bătaia sfârşită cu o crimă nu a mai fost decât un pas. Un alt chiriaş ar fi încercat să aplaneze conflictul, însă a fost la rândul său bătut. Astăzi, a fost audiat de poliţişti.

Mai multe urme de sânge au fost găsite în casă, în curte şi chiar şi pe stradă. Anchetatorii vor pune cap la cap toate informaţiile pentru a înţelege ce s-a întâmplat.

Recomandari