Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Prostituatele au iesit "la produs" si pe un ger de -25 de grade

Sunt meserii care, indiferent de vreme, trebuie facute. Chiar daca afara sunt minus 25 de grade sau viscoleste cu putere, la colt de strada stau mereu domnisoare sumar imbracate. Isi vand trupurile pentru 50 sau 100 de lei si sunt nopti in care abia daca au cate un client. Chiar si asa, spun ca n-au cum sa renunte. Cineva trebuie sa pracitce si cea mai veche meserie din lume.

E trecut de miezul noptii. In Bucuresti sunt - 25 de grade. Diana isi asteapta, ca de fiecare data, clientii. S-a obisnuit cu frigul dupa 12 ani de meserie. Are de intretinut un copil de 6 ani. Dar pe un ger ca cel de azi-noapte, nici clientii nu o mai cauta. Chiar daca este dispusa sa faca aproape orice.

Nu este singura care iese noaptea pe strazi. Si Andreea practica cea mai veche meserie din lume. Iar gerul n-a fost niciodata un impediment pentru ea.

Iar cateodata fetele au noroc. Clientii le duc in camere de hotel. Si nu sunt singurele care muncesc in frig. Comerciantii de la colt de strada indura acelasi ger cumplit. Iar ei se incalzesc doar cu cate o bautura calda.

Ca ei mai sunt si cei care flutura facturi false pe la periferiile oraselor sau cei care deszapezesc. E drept, ei se pot imbraca bine inainte de a da piept cu gerul.

Recomandari