Antena Căutare

Protest cu scantei la Oltchim: 400 de salariati au iesit in strada sa-si ceara salariile

Peste 400 de angajati de la Oltchin au iesit din nou in curtea combinatului pentru proteste. Oamenii au cerut sa le fie livrate salariile pe luna septembrie. Spiritele s-au incins insa cand unul dintre muncitori i-a smuls portavocea presedintelui Consiliului Judetean care venise sa medieze conflictul. Revoltati de gestul barbatului, alti angajati au vrut il ia la bataie.

Un angajat al combinatului a urcat pe treptele sediului administrativ, l-a bruscat pe presedintele Consiliului Judetean, i-a smuls portavocea si a preluat cuvantul. Nu toti colegii lui au aprobat insa gestul. Unii s-au revoltat si aproape ca au sarit sa-l linseze. Inainte sa fie bruscat, presedintele consiliului judetean a incercat sa-i calmeze, dar n-a avut prea mare succes.

Oamenii sunt hotarati ca de data aceasta sa nu mai accepte niciun compromis. Au asteptat prea mult si spun ca nu vor mai munci pana nu-si vad banii.

De miercuri, vremea se raceste. Afla care e prognoza meteo pana joi... Trei iranieni au fost atacati in trafic de politisti falsi, in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x