Antena Căutare

Teroare în Franța! Proteste şi violenţe chiar de Ziua Naţională. Cetățenii s-au revoltat împotriva nivelului de trai

Răbdarea le-a ajuns la limită! Chiar de Ziua Națională a Franței au avut loc confruntări între protestatari şi forţele de ordine, în centrul Parisului, în cursul unui marş. Unii demonstranţi au atacat cu obiecte forţele de ordine, care au ripostat cu gaze lacrimogene, în Piaţa Bastiliei. Potrivit Poliţiei, la miting participă şi militanţi din cadrul Mişcării "Vestele Galbene", informează Mediafax.

Teroare în Franța! Proteste şi violenţe chiar de Ziua Naţională. Cetățenii s-au revoltat împotriva nivelului de trai Galerie
Teroare în Franța! Proteste şi violenţe chiar de Ziua Naţională. Cetățenii s-au revoltat împotriva nivelului de trai

Marți, de Ziua Națională a Franței, la Paris s-a desfășurat și o paradă, a cărei temă a fost „O naţiune hotărâtă şi solidară".

Mii de persoane participă la un marş de protest organizat la apelul sindicatelor Confederaţia Generală a Muncii (CGT), Solidari (Solidaires) şi Colectivul Inter-Spitale (Collectif Inter-Hospitaux), pentru a solicita resurse suplimentare destinate spitalelor publice. Marşul se desfăşoară între Piaţa Republicii şi Piaţa Bastiliei.

O vedetă din lumea mondenă ar fi fost implicată într-un accident mortal? O tânără văduvă, gravidă, îşi plange jumătatea în vârstă de doar 26 de ani!

Potrivit Poliţiei, la miting participă şi militanţi din cadrul Mişcării „Vestele Galbene”, care denunţă erodarea nivelului de trai în Franţa.

În Piaţa Bastiliei au izbucnit violenţe între manifestanţi şi forţele de ordine. Protestatarii au aruncat cu obiecte spre agenţii de poliţie, care au ripostat cu gaze lacrimogene.

Eveniment a fost unul de o amploare redusă din cauza pandemiei.

Încă un focar de coronavirus într-un spital din România. Șapte persoane, între care cinci cadre medicale, depistate pozi... Două femei infectate cu noul coronavirus au cerut să fie externate după ce au născut. Testele copiilor sunt negative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x