Antena Căutare

UPDATE! Protestul faţă de Gabriel Oprea s-a încheiat! Au participat 2.500 de oameni

Protestul organizat joi, în faţa Senatului, pe tema votului prin care cererea DNA de urmărire a fostului vicepremier Gabriel Oprea a fost respinsă, după aproximativ trei ore şi jumătate, la manifestaţie participând circa 2.500 de persoane, care au blocat pentru scurt timp circulaţia pe Calea 13 Septembrie.

UPDATE 9:40 Protestul organizat joi, în faţa Senatului, pe tema votului prin care cererea DNA de urmărire a fostului vicepremier Gabriel Oprea a fost respinsă, după aproximativ trei ore şi jumătate, la manifestaţie participând circa 2.500 de persoane, care au blocat pentru scurt timp circulaţia pe Calea 13 Septembrie.

In jurul orei 21.15, în faţa Senatului mai erau doar aproximativ 100 de persoane care scandau împotriva parlamentarilor şi a lui Gabriel Oprea. Vârful de participare a fost de circa 2.500 de persoane.

Protestatarii au blocat pentru aproximativ o oră circulaţia pe Calea 13 Septembrie, după ce au rupt cordonul de jandarmi şi s-au apropiat de poarta Senatului.

Aproximativ 2.000 de persoane protestează joi, în faţa Senatului, faţă de fostul vicepremier Gabriel Oprea şi a senatorilor care au votat împotriva cererii DNA de urmărire penală şi afişează pancarte pe care cer demisia lui Oprea şi a parlamentarilor cu probleme penale

Cei aproximativ 2.000 de manifestanţi care s-au strâns, joi seară, în apropiere de Palatul Parlamentului pentru a protesta faţă de votul senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea au rupt cordonul jandarmilor şi au blocat circulaţia în ambele sensuri pe Calea 13 Septembrie.
Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii la protestul faţă de fostul vicepremier Gabriel Oprea şi au blocat, joi seară, Calea 13 Septembrie, în dreptul intrării în Senat.

Anterior, un motociclist care venise la protest a căzut de pe motocicletă în momentul în care a ieşit din mulţime şi a demarat în viteză, fără însă a fi rănit. Un grup de aproximativ 20 de motociclişti au participat la manifestaţiet. După aproximativ o oră şi jumătate, ei s-au retras, plecând din mijlocul protestatarilor.

La aproximativ 30 de minute de la începutul protestului, aproximativ 300 de persoane se strânseseră deja în faţa Senatului. Manifestaţii au venit cu pancarte pe care scrie "Vrem dreptate!", "Egalitate în faţa legii", "Demisia urgentă a cercetaţilor penal" şi "Parlament murdar, nu mai tolerăm nesimţirea voastră". În jurul orei 19.00, numărul manifestanţilor a ajuns la 1.000. O oră mai târziu, în jurul orei 20.00, numărul protestatarilor a ajuns la circa 2.000.

Printre participanţi se află şi actorul Marius Vizante, care a postat pe Facebook un mesaj împotriva lui Gabriel Oprea.

Şi liderul USR Clotilde Armand a venit să protesteze în faţa Senatului, în pofida apelului făcut de Nicuşor Dan, ca membrii cunoscuţi ai formaţiunii să nu vină la manifestare pentru a nu fi acuzaţi de politizare. Armand a declarat, pentru News.ro, că a venit "în calitate de cetăţean", şi nu de membru de partid, pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea.

Prognoza meteo pe TREI LUNI. Cum va fi vremea de Sărbători: vom avea parte de zăpadă... Astăzi este ziua în care extremele se atrag. Racii întâlnesc o persoană interesantă. Horoscopul zilei, 23 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x