Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

S-au îndrăgostit nebuneşte de un proxenet și au ajuns să își vândă trupurile în bordeluri! Don Juan câștigă sute de mii de euro pe spinarea fetelor naive: „Le-a intrat prostituţia în sânge“

17 ani de închisoare a primit un proxenet de 29 de ani, din judeţul Iaşi. Acesta a fost obligat, de asemenea, să plătească statului peste 500.000 de lei, bani pe care i-ar fi obţinut de pe urma prostituatelor de care ar fi abuzat.

S-au îndrăgostit nebuneşte de un proxenet și au ajuns să își vândă trupurile în bordeluri! 17 ani de închisoare a primit un proxenet de 29 de ani, din judeţul Iaşi. Acesta a fost obligat, de asemenea, să plătească statului peste 500.000 de lei, bani pe care i-ar fi obţinut de pe urma prostituatelor de care ar fi abuzat.

Fetele au fost fost păcălite de Leonard Florin Scripcariu (29 de ani) că vor începe o viaţă împreună, unele părăsindu-şi şi familia pentru iluzia unei relaţii amoroase cu „peştele“. Una dintre victime a fost Cerasela H., care l-a cunoscut pe Florin Scripcariu în februarie 2015, prin intermediul Face­book. Tânăra este originară din Ardeal, şi, în mediul online, şi-a creat impresia că Scripcariu derulează afaceri în Germania. La un moment dat, ieşeanul a mers acasă la fată şi i-a spus că nu este căsătorit, o iubeşte, şi i-a propus să se căsătorească. „Inculpatul i-a spus persoanei vătămate să-l însoţească în Germania, unde să-i găsească un loc de muncă legal, propunere cu care persoana vătămată a fost de acord, în condiţiile în care nutrea aceleaşi sentimete de iubire faţă de acesta“, se arată rechizitoriu.

S-au îndrăgostit nebuneşte de un proxenet și au ajuns să își vândă trupurile în bordeluri! Don Juan câștigă sute de mii de euro pe spinarea fetelor naive: „Le-a intrat prostituţia în sânge“

Victima a mers cu Scrip­cariu în localitatea Stuttgart, unde a fost cazată în mai multe hoteluri. După câteva săptămâni, Scripcariu a devenit violent şi i-a spus tinerei că şi-a pierdut locul de muncă şi că nu mai are bani. Tot atunci, tânăra a aflat că trebuie să se prostitueze. Apărarea proxenetului „Nu-l mai recunoşteam pe acesta, din omul pe care am început să-l iubesc s-a schimbat total şi mă speria tot mai mult prin comportamentul său“, a declarat Cerasela H.

Fataa început să se prostitueze la bordelul Erotica Emo­tions din Stuttgart. „Inculpatul era foarte priceput în a mă determina să fac acest lucru, te făcea prin vorbe, în aşa fel încât să faci ce îţi spune. Arăt că am fost îndrăgostită de el în perioada în care am decis să plecăm în Germania, eu aveam 26-27 de ani la acel mo­ment“, a mai spus Cerasela.

Timp de două luni, fata câştiga între 200 şi 600 de euro pe zi. Ulterior, pentru că slăbise şi avea mai puţini clienţi, câştiga doar câte 2.000 de euro pe săptămână, fiind adesea bătută de Scripcariu. Tânăra era şantajată că, dacă pleacă, ieşeanul va merge la părinţii săi şi le va spune că s-a prostituat. După trei luni de Germania, tânăra s-a întors în ţară, povestind ea însăşi părin­ţilor prin ce a trecut. Audiată de procu­rori, mama Ceraselei a spus că proxenetul ieşean i-a creat impresia „că este băiat bun“.

Ardeleanca nu a fost singura victimă a lui Scripcariu, alte trei fete povestind anchetatorilor că au ajuns să se prostitueze în Germania după ce s-au îndrăgostit de tânărul de etnie romă din Podu Iloaiei. De asemenea, alte două fete au fost păcălite cu locuri de muncă în străinătate pentru a fi duse la bordeluri. Leonard Scripcariu era ajutat chiar de mama sa pentru a racola unele dintre fete, femeia ocupându-se în unele cazuri, cu cazarea în ţară a fetelor. Victimele proveneau în general din familii dezorganizate sau sărace, având un nivel de educaţie redus. Fetele au descris şi bătăi crunte pe care le-au primit când au vrut să iasă din această lume. Scripcariu nu a recunoscut faptele spunând chiar că unele dintre fete ar fi vrut să se prostitueze deoarece „le-ar fi intrat în sânge“ această activitate.

Recomandari