Antena Căutare

Radu Mazăre se însoară în pușcărie! Fratele acestuia a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie: ”A fost un moment emoționant”

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, urmează să se căsătorească în închisoare. Anunțul a fost făcut chiar de fratele acestuia, care a precizat că se va ocupa de toate pregătirile. 

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, urmează să se căsătorească în închisoare. Anunțul a fost făcut chiar de fratele acestuia, care a precizat că se va ocupa de toate pregătirile.

Citește și: Cerere halucinantă a lui Radu Mazăre din spatele gratiilor. Fostul edil al Capitalei și-a anunțat avocatul

Mihai Mazăre a spus că fratele său a cerut-o pe iubită prin telefon, iar acum trebuie să se ocupe cu organizarea nunții.

Citește și: Cum arată Radu Mazăre după două săptămâni în închisoare. A fost dus la instanța supremă - Video

”A fost un moment sensibil, cel puțin pe mine m-a emoționat, dar, mai ales pe el. Cred că din dorința de ai aduce o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică. Aceasta a fost întotdeauna alături de el, foarte loială și luptătoare. Au hotărât să se căsătorească aici în pușcărie. Urmează să facem toate demersurile să găsim soluția cea mai bună și să ne ocupăm de organizare, ce presupune o căsătorie în penitenciar.”, a spus Mihai Mazăre.

Radu Mazăre mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă.

Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar, el fiind extrădat în 20 mai.

Radu Mazăre a fost dus în Penitenciarul Rahova, unde a rămas în carantină.

"Tatăl Nostru" nu mai este la fel cum îl știai. Biserica Ortodoxă este indignată...... Andrei, un tânăr de 23 de ani, găsit mort într-o locuință din Anglia! Părinți, devastați: ”N-am știut nimic de el nouă z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x