Antena Căutare

Raed Arafat, afirmație uimitoare: "Să nu creadă lumea că numărul cazurilor confirmate înseamnă că atâtea sunt"

Raed Arafat declarații uimitoare: "Să nu creadă luema că numărul cazurilor confirmate înseamnă că atâtea sunt! Numărul cazuirlor înseamnă că atâtea au fost confirmate! Dar bineînțeles pot fi și alte cazuri care sunt asimptomatice sau care sunt su simptome foarte ușoare de răceală"

Raed Arafat, afirmație uimitoare: "Să nu creadă lumea că numărul cazurilor confirmate înseamnă că atâtea sunt" Galerie
Raed Arafat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vă reamintim că noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 433.

UPDATE 22 martie, ora 13:00. Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 433. Două decese. Vindecați 64. În carantinăsunt 4.803 și 65.799 în izolare.

Până la acest moment avem trei oameni care au murit de coronavirus în România.

Primul pacient mort: Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași).

Al doilea pacient mort: Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Al treilea pacient mort: Un al treilea deces a fost confirmat duminică seară în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț și transferat la Iași.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț și transferat la Iași. A fost confirmat pozitiv în 19 martie, iar o zi mai târziu transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala).

Din acest moment, toată lumea în casă! A intrat în vigoare Ordonanța militară. Ce este interzis să faci... Raed Arafat, avertisment: "Recomandările înseamnă să te comporți ca și când ai fi obligat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x