Antena Căutare

Reprezentantul României la OMS confirmă: "E imposibil de ascuns numărul de cazuri noi. Vor crește în perioada următoare!"

E imposibil de ascuns numărul de cazuri noi, susține Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Mai mult, Ministrul Sănătății spune că se așteaptă la o creștere a numărului de îmbolnăviri, în următoarea perioadă, pe fondul etapelor de relaxare a măsurilor. Cel mai probabil, starea de alertă va fi prelungită.

Reprezentantul României la OMS confirmă: "E imposibil de ascuns numărul de cazuri noi. Vor crește în perioada următoare!"
Numărul de cazuri noi de Covid-19 ar urma să crească în România | Hepta

Guvernul se reuneşte marţi în şedinţă, pentru a adopta hotărârea de prelungire a stării de alertă, care trebuie apoi încuviinţată de Parlament, unde social-democraţii condiţionează votul de instituirea unei perioade de tranziţie de doar 15 zile, nu de 30, aşa cum vrea Executivul. Şi USR a cerut argumente şi date statistice.

Citește și:

Specialiștii au recunoscut! Situația reală a infectărilor, departe de cifrele oficiale: „Numărul de cazuri este și de 20 de ori mai mare decât cel depistat”

Şedinţa Executivului, programată la ora 12:30, este precedată de cea a Comtetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care ar urma să decidă asupra proiectului de hotăţrâre. Decizia vine în contextul în care mai multe zile la rând numărul cazurilor a trecut de 200, iar duminică a trecut de 300.

Nelu Tătaru a declarat luni că se aşteaptă la o creştere a cazurilor

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat luni că se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus şi că în acest moment în judeţul Braşov este o transmitere comunitară. Ministrul a precizat că în România este o transmitere comunitară joasă, comparativ cu alte state ale Europei.

Citește și:

Autorităție se pregătesc să ia noi măsuri, după explozia numărului de infectări. Nelu Tătaru, vehement: „Vom interveni”

Reprezentantul României la OMS: "Este imposibil ca datele privind diagnosticările cu COVID-19 să fie manipulate

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, medicul Alexandru Rafila, afirmă că este "imposibil" ca datele privind diagnosticările cu COVID-19 să fie manipulate. El arată că procentul de îmbolnăviri, de cinci la sută din numărul de teste, este unul mare, de natură a crea preocupare, răspunzând astfel acuzaţiilor PSD privind manipularea cifrelor pentru a se justifica prelungirea stării de alertă.

Scandal uriaș după prima probă de la Evaluarea Națională. O asociație intervine în cazul elevei care nu a fost primită s... Peste o sută de gospodării din Ialomiţa, afectate în urma unei ploi torenţiale/ Pompierii au scos apa şi din mai multe i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x