Antena Căutare

Raluca și Elena au murit strivite de remorca unui tractor. La înmormântare, cei patru copii rămași orfani au strigat fără oprire: "Mami!"

O remorcă plină cu cartofi s-a răsturnat peste ele. Elena a murit pe loc, în timp ce Raluca a luptat pentru viață, dar a fost învinsă. Se aflau pe câmp, iar cel care conducea tractorul era chiar soțul uneia dintre ele. Tinerele din comuna Slimnic au lăsat în urmă patru copii orfani, care au plâns lângă sicriele lor. Au fost înmormântare printre râuri de lacrimi. 

O remorcă plină cu cartofi s-a răsturnat peste ele. Elena a murit pe loc, în timp ce Raluca a luptat pentru viață, dar a fost învinsă. Se aflau pe câmp, iar cel care conducea tractorul era chiar soțul uneia dintre ele. Tinerele din comuna Slimnic au lăsat în urmă patru copii orfani, care au plâns lângă sicriele lor. Au fost înmormântare printre râuri de lacrimi.

Cele două femei, de 22, respectiv 43 de ani, au decedat după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste ele pe drumul dintre Mândra și Slimnic. Medicii au făcut tot posibilul să le țină în viață, însă traumatismele au fost fatale, notează publicația locală oradesibiu.ro.

Raluca este tânăra care murit în spital, în urma tragediei de la Slimnic. Aceasta avea doi copii, o fetiță și un băiețel de câteva luni. Soțul ei, care conducea tractorul, a fost rănit ușor.

Raluca și Elena au murit strivite de remorca unui tractor. La înmormântare, cei patru copii rămași orfani au strigat fără oprire: "Mami!"

Elena a lăsat în urmă doi copii, o fată și un băiat, de aproximativ 12 ani. Aceasta a murit pe loc, fiind prinsă sub remorca încărcată cu cartofi. Potrivit sursei citate, Primăria va dona o sumă de bani celor rămași în urmă.

Probele pentru realizarea expertizei genetice de către specialişti FBI în cazul Caracal au fost trimise în SUA; rezultat... Momentul în care un scaun cu rotile se plimbă singur, prin spital, în toiul nopții! Angajații, îngroziți: ”A fost o fant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x