Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul artistului preferat al lui Ceaușescu! Alexandru Jula n-a murit: medicii au confirmat! Ce s-a întâmplat după s-a anunțat decesul

Starea de sănătate a cunoscutului cantautor Alexandru Jula s-a agravat în noaptea de miercuri spre joi, după ce luni a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi în urma unui accident vascular cerebral.

Starea de sănătate a cunoscutului cantautor Alexandru Jula s-a agravat în noaptea de miercuri spre joi, după ce luni a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi în urma unui accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse medicale, artistul respiră cu ajutorul aparatelor, are tensiunea foarte mică şi este extrem de instabil, fiind monitorizat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Galaţi. Pronosticul medicilor este rezervat.

Pe pagina de socializare a artistului, fiul său a postat: "Alexandru Jula este internat în stare gravă. Este în viaţă, ne rugăm pentru viaţa lui".

Artistul a ajuns luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, Jula a fost preluat de la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, din faţa blocului în care locuia. Cunoscutul cântăreţ de abia se întorsese după o lungă călătorie cu trenul, iar oboseala şi-a spus cuvântul.

"Un echipaj al SJA Galaţi a intervenit în această dimineaţă (luni-n.r.) pentru un pacient care prezenta simptomele unui accident vascular cerebral. Se pare că este vorba despre un accident vascular cerebral minor, dar asta se va decide după investigaţiile la care va fi spus la Spitalul de Urgenţă unde a fost transportat pacientul", a precizat Polinschi.

Cantautorul, care, în iulie, va împlini 84 de ani, este îndrăgit pentru cântecele sale romantice, una dintre cele mai cunoscute melodii fiind "Soţia Prietenului meu".

Linia turistică a RATB va fi relansată vineri, cu patru autobuze double-decker. Pe ce traseu vor circula... Pe ce loc se situează România între țările în care copiii sunt puși în PERICOL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x