Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Răsturnare de situaţie în cazul fetei găsite plină de sânge în Galaţi! Şeful Ambulanţei: „Nouă ne-a spus altceva!“

Declarațiile inițiale ale adolescentei care a fost găsită plină de sânge pe o stradă din Galați, făcute în fața angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţă, diferă față de cele ulterioare, comunicate de Protecția Copilului și anchetatori.

Declarațiile inițiale ale adolescentei care a fost găsită plină de sânge pe o stradă din Galați, făcute în fața angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţă, diferă față de cele ulterioare, comunicate de Protecția Copilului și anchetatori.

După ce Protecţia Copilului şi anchetatorii au susţinut că minora a declarat că a întreţinut relaţii sexuale consimţite cu prietenul ei în vârstă de 15 ani, iese la iveală cu totul altceva.

Medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, a fost categoric în privinţa declaraţiilor iniţiale ale fetei de 14 ani, filmată sângerând abundent. El a refuzat să comenteze faptul că ulterior aceasta a spus că a întreţinut de bunăvoie relaţii sexuale cu prietenul ei de 15 ani.

Ea le-ar fi spus angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţă care au transportat-o la spital că a fost violată.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înţeleg că ulterior fata şi-a schimbat depoziţia, nu este treaba noastră, ci a Poliţiei”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, potrivit adevarul.ro.

Având în vedere această informaţie, există suspiciunea că se încearcă o muşamalizare a gravităţii faptelor.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului, în grija cărora se afla fata de 14 ani, spun, pe de altă parte, că aceasta a refuzat să vorbească despre abuz sau viol.

„Noi am vorbit cu fata, ea ne-a spus că nu a fost vorba despre un abuz. A plecat din centru pentru a se întâlni cu prietenul ei, se pare că nu erau la prima întâlnire, şi a mers la acesta acasă. Rămâne ca expertiza medicală să ne ofere mai multe informaţii. Prietenul ei este tot minor, are 15 ani şi din câte am înţeles este căutat de poliţişti, a dispărut, poate s-a speriat. Poliţiştii îl caută ca să-l audieze”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi.

Băiatul implicat a fost deja identificat şi va fi audiat, a confirmat Poliţia.

Minora și iubitul ei în vârstă de 15 ani s-ar fi cunoscut pe Facebook, în urmă cu aproximativ o lună, şi au stabilit să se întâlnească.

Recomandari