Live acumFilm: Patru frati
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Răsturnare de situaţie în cazul vloggeriţei Tequila. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care Tequila și prietenul ei au ajuns în complexul rezidențial și au parcat mașina pe rampa pentru persoanele cu dizabilităi de la intrarea într-un bloc.

Scandalul dintre cunoscuta vloggeriţă Tequila şi un dezvoltator imobiliar de lângă Bucureşti a fost surprins pe camerele de supraveghere. Pe imaginile obţinute de reporterii Observator se vede întreaga desfăşurare, de la momentul discuţiei aprinse şi până când tânăra aleargă după ajutor. Bărbatul pe care vloggeriţa îl consideră agresor demontează acuzaţiile şi spune că tânăra a atacat prima.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care Tequila și prietenul ei au ajuns în complexul rezidențial și au parcat mașina pe rampa pentru persoanele cu dizabilităi de la intrarea într-un bloc.

În scurt timp, administratorul complexului a ieșit dintr-o altă scară de bloc și le-a atras atenția celor doi tineri că au distrus rampa de acces.

Bărbatul a povestit că le-a cerut să mute mașina, iar din acel moment a izbucnit scandalul.

Tequila, cea mai cunoscută vloggeriță din România, bătută în parcare: ”Mi-l înfige în picior cu toată forța lui”

Scandal cu vloggerița Tequila, filmat de camerele de supraveghere

Pe imagini se poate observa cum prietenul vloggeriței Tequila scoate telefonul și începe să îl filmeze pe administratorul complexului, iar acesta a reacționat imediat și a încercat să smulgă telefonul.

Imediat, cei doi s-au luat de gât, iar vloggerița Tequila a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față.

Apoi, atât Tequila, cât și prietenul ei, au luat-o la fugă, în direcții diferite, în timp ce bărbatul a intrat înapoi în bloc.

Administratorul complexului a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că el nu a agresat-o pe tânără și că, de fapt, așa cum se vede și în imginile de pe camerele de supraveghere, tânăra l-a atacat, pulverizăndu-i spray iritant în față.

"Domnișoara a parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugând-o.

Din filmările pe care vi le-am pus la dispoziție, reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneaei și se vede că mi-a dat cu spray lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat fimările să vorbească în numele meu", a declarat la Antena 3 presupusul agresor al vloggeriței.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro