Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Răsturnare de situație la Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a luat decizia! Ce se va întâmpla, de acum înainte, la proces

Familia Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj tranșant după primul termen în prcesul în care Gheorghe Dincă este acuzat de crimă, lipsire de libertate și profanare de cadavre. 

Familia Alexandrei Măceșanu a luat decizia! Ce se va întâmpla, de acum înainte, la proces

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

A început procesul lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de uciderea a două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, care au dispărut de acasă anul trecut.

Deși, inițial, se anunțase că inculpatul Gheorghe Dincă nu va fi prezent în sala de judecată la primul termen, „monstrul din Caracal” a fost adus la Tribunalul Olt.

La scurt timp după încheierea audierilor, unchiul Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj din partea familiei sale, pe Facebook.

Citește și:

A început procesul crimelor de la Caracal. Bunica Luizei Melencu, criză de nervi în momentul în care l-a văzut pe Gheorghe Dincă: ”Mi-a luat copilul, m-a nenorocit!”

Prima zi de VICTORIE după foarte mult timp‼️ Dincă a plătit masa și transportul politiei⁉️ ce mai poate fi spus. O victorie însa tristă. A spus ca nu le-a omorat el dar nici unde sunt. ZEUL DIICOT-ului a întors armele asa cum fac toți escrocii‼️ Dar încă îi șantajează pe cei care i-au garantat protecția nespunand ce a făcut cu Alexandra si Luiza‼️Un vierme al societății‼️

Am fost astăzi acasă la familia mea pentru a vedea ce este de făcut pe mai departe. Suntem cu toții fericiți și triști în același timp‼️Acum știm, nu doar credem ca Alexandra nu a fost omorâtă acolo dar nu știm unde poate fi‼️

Colegii Alexandrei au venit și ei astăzi în semn de solidaritate cu familia noastră. Tineri curajoși si sufletisti‼️ De astăzi niciun atac nu mă mai atinge‼️ De astazi sunt imun‼️ Pentru că știu că lupta mea pentru Alexandra a meritat toate dosarele penale, jignirile, hărțuirea, amenințările, persecuția la adresa mea și a întregii familii‼️

P.S.: Oare de ce SISTEMUL a manipulat ordinar participarea lui Dinca la proces⁉️ Ca să îl citez pe jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan să fie oare cauza anunțul meu că abia aștept să dau ochii cu el⁉️⁉️ Familia și avocatul familiei mele dar și întreaga presă NU știau că va fi prezent. Dimpotrivă, că va lipsi‼️Am un anunț pentru SISTEM: NU VOI MAI LIPSI LA NICIUN TERMEN DE ACUM‼️ - a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Citește și:

Gheorghe Dincă, prins în capcană! Strigătul disperat, din închisoare, al „monstrului din Caracal”. Ce vrea să se întâmple, urgent

Ședința în care membrii familiilor au stat față în față cu Gheorghe Dincă s-a ținut cu ușile închise. Singurele informații de interior au fost date de avocați și de mama Luizei Melencu, cea care nu înțelege nici acum de ce Dincă nu-și recunoaște vinovăția.

”El e conștient că va fi omorât în pușcărie, dar tot spune că e nevinovat. Când am întrebat unde sunt fetele, el nu spune unde sunt”, a declarat Monica Melencu.

Avocatul Tonel Pop susține că Dincă a fost torturat de când se află în închisoare. Mai multe informații despre acest subiect puteți citi AICI.

Recomandari