Reacția incredibilă a unui bărbat care își vede, în sfârșit, strada asfaltată! Imaginile sunt virale

 
+3 click pentru
galerie

Imagini incredibile au fost surprinse în comuna Horgești, județul Bacău, unde un bărbat s-a așezat în genunchi și a sărutat asfaltul proaspăt pus pe strada lui. 

”Bucuria asfaltului” este descrierea care apare în dreptul filmulețului postat pe rețelele sociale, acesta făcând furori pe internet. 

Citește și: Sătul de gropile din fața blocului, un bucureștean s-a pus pe treabă! Acum riscă o amendă din partea primăriei

Pe filmare se vede cum un bărbat se aşează în genunchi, îşi face cruce de mai multe ori şi sărută asfaltul proaspăt. În timp ce face asta, bărbatul mulţumeşte de mai multe ori „doamnei Luminiţa”. Pe filmare se aud vecinii bărbatului care râd de gestul acestuia.

Citește și: VIDEO! Drumul dintre Iasi si Botosani, asfaltat din... caruta

Persoana care a postat imaginile pe Facebook revine apoi cu o nouă postare, în care acelaşi drum apare denivelat, plin de gropi şi de apă. „Revin cu această postare în urma comentariilor răutăcioase de la videoclipul <bucuria asfaltului>. Facei o comparaţie între drumul de anul trecut şi cel de acum. Ce spuneţi, are omul dreptul de a se bucura?”, comentează acesta, potrivit Mediafax. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI