Reacția unui câine când își dă seama că este adoptat, a topit milioane de inimi. Nu există cuvinte pentru a descrie bucuria lui

 

Povestea lui Benny, câinele de la adăpost care urma să fie sacrificat a făcut înconjurul lumii! Reacția lui când vede că cineva îl va salva, a topit inimile a milioane de oameni. Nu există cuvinte pentru a descrie bucura lui. Imagini video emoționante

Adoptarea unui câine fără stăpân din adăposturile destinate, poate fi cea mai mare bucurie pe care ți-o poți face ție, dar și animăluțului căruia i-ai putea oferi un cămin în care să primească dragoste și afecțiune.

Deși mulți dintre noi apelează la crescătorii sau magazine specializate pentru a-și achiziționa un exemplar din rasa preferată, mai există iubitori de câini care doresc să adopte un animal al nimănui.
Acesta este și cazul unei familii care și-a dorit să adopte în preajma Crăciunului un câine fără stăpân, așa că a mers la unul dintre adăposturile din California unde și-au ales ,,copilul adoptiv". Această familie cu suflet mare a dorit să filmezee momentul în care îl vor scoate pe Benny din adăpost pentru a avea o amintire tot restul vieții.
Benny este un câine superb care, de câteva luni bune se afla în acest centru de adopții și spera ca cineva să îl salveze de la sacrificiu, ceea ce ar fi urmat să i se întâmple dacă nu ar fi fost adoptat.
Reacția lui Benny când simte că noua familie îl va salva din ,,închisoarea câinilor" a topit inimile a milioane de internauți. Videoclipul distribuit pe rețelele de socializare a primit zeci de mii de like-uri și peste 3 milioane de distribuiri.

Când a ieșit din cușca lui, Benny a început să se bucure din ce în ce mai tare, dar pe de altă parte, el a privit  cu tristețe restul câinilor care nu au avut același final fericit ca și al lui.

Vezi filmulețul emoționant cu adopția lui Benny, cel mai iubit câine:

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI