Antena Căutare

Reactii dupa intoarcerea lui Arafat la Sanatate: "O tragicomedie damboviteana facuta pe spinarea Sanatatii romane"

Mai multi specialisti din domeniul Sanatatii si-au spus astazi punctul de vedere in legatura cu revenirea doctorului Raed Arafat in functie de subsecretar de Stat in Ministerul Sanatatii.

Andrei Georgescu: Simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada

CT Popescu: Prostirea in fata a societatii poate fi rezolvata de oamenii iesiti spontan in strada

Crin Antonescu: "Nu avem ce discuta cu acest Guvern!"

Raed Arafat: "Am fost socat de sustinerea populatiei"

Nicolae Bacalbasa, sef al clinicii ATI din cadrul Spitalului de Urgenta Judetean:
O tragicomedie damboviteana facuta pe spinarea Sanatatii romane. Nici ministrul nici primul ministru n-au zis nimic cand Arafat a fost dat afara. Pentru sistemul pe care il pastoreste Raed Arafat e posibil sa faca compromisiuri. Eu in locul lui Raed Arafat nu as fi revenit. Problema e in ce masura politica ministerului o face ministerul. Raed Arafat calareste un tigru, este foarte greu sa cobori de pe tigru pentru ca esti mancat.

Alice Grasu, medic coordonator ambulanta Bucuresti: Avem siguranta ca Urgenta va merge pe acelasi drum. Domnul doctor Arafat a respectat ceea ce a spus la inceput, daca SMURD-ul va discuta despre acelasi drum el se va intoarce. Astazi putem sa mergem inainte pe drumul pe care eram.

Eugen Nicolaescu: Eu cred ca fiecare dintre noi, ca cetateni, trebuie sa fim bucurosi si mai fericiti pentru ca in fruntea Ministerului Sanatatii s-a intors specialistul numarul 1. Arafat este un om responsabil si stie ca munca lui este importanta, mai ales cand este dusa la capat. Deci exista sansa ca munca lui sa fie consolidata. Va aduc aminte ca exista doar 37 de SMURD-uri. Basescu poate iesi si sa spuna imi cer scuze, ma astept la orice de la el.

Emil Hurezeanu, jurnalist: E o revenire a presedintelui. Suntem inca in ordinea decizionismului prezidential. In ansamblu, decizia e bine venita, aici e diferenta intre comportamentul autist de care puterea a dat dovada in ultimii doi ani si comportamentul rectificativ pe care poti sa-l faci.

Vasile Barbu, Asociatia pentru Protectia Pacientilor: Vestea este buna pentru ca in sfarsit se face liniste si putem sa ne ocupam de proiectul Sanatatii. Problema este sa fie un dialog real, sa se negocieze la un nivel deschis. Sa se faca si un studiu real al actualului sistem de Sanatate.

Foto: Intact Images

Andrei Georgescu: Simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada... Uniunea Studentilor din Romania nu va participa la actiunile de protest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x